Gastenboek Nieuw


Schrijf iets in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw bericht zal na enkele dagen zichtbaar zijn
Alvast bedankt voor uw bijdrage !
96 entries.
Marianne S Marianne S from Den Haag wrote on 4 december 2018 at 17:01:
Al weer voor het tweede jaar heeft Daniel ons weer fantastische dagen bezorgd. Het voelde voor ons als weerzien met een vriend. Deze keer hebben wij Oost Bali bezocht en ook daar weet Daniel de mooiste plekjes te vinden. Hij weet precies wat de bedoeling is en zorgt weer voor heerlijke dagen. We hebben gesnorkeld, gezwommen in een lokale poel, waterpaleizen bezocht, heerlijk gegeten en gedronken op onvergetelijke plekken. Het was gewoon jammer om afscheid te nemen van deze hartelijke, lieve, sympathieke en gezellige gids, die bovendien een super goede chauffeur is in het hectische verkeer van Bali. Volgend jaar weer Daniel!! En vanaf hier nogmaals onze hartelijke dank.
Marianne
Rick Rick wrote on 6 november 2018 at 12:39:
Wij hebben 6 fantastische dagen gehad met daniel.wat hebben wij een lol gehad met deze man.
In die 6 dagen verspreid over 18 dagen heeft Daniel ons het mooie balie laten zien precies wat wij wilden. Rustige plekjes waar bijna geen tourist komen en de lekkere eet tentjes weet daniel ook te vinden! Daniel maakt ook leuke en mooie fotoโ€™s tijdens de tours!! Daniel weet heel veel te vertellen over het eiland en de bezienswaardigheden. En neemt je mee naar plekjes waar je normaal niet zo 1,2,3 zou komen. Wij willen Daniel super hartelijk bedanken voor deze fijne vakantie! En als wij weer terugkeren naar Bali dan is Daniel zonder twijfel weer onze vaste gids/driver.
Rick
Willeke Willeke wrote on 29 oktober 2018 at 16:14:
Hallo Walter,

Het heeft even geduurd. Zodra je na zo'n heerlijke vakantie op Bali terug bent in Nederland, kom je weer in het hectische, dagelijkse leven van alledag terecht.
Eerst hartelijk dank voor jouw bemiddeling. Alles liep op rolletjes. In de keuken van de familie hangt een foto van jou en je vrouw, dus toch wel prettig om jou op die manier te "ontmoeten".

Ik geef je de reacties van mijn vriendinnen

Reactie van Anja: "Ik heb het geweldig gevonden. Daniรซl was steeds zo vrolijk! Hij heeft prima gereden en bij de kookles was hij ook erg behulpzaam en gezellig. Een fijne gids."

Reactie van Ankie: "Daniรซl is een geweldige gids! Altijd vrolijk. Goede gastheer bij hem thuis. Zijn vrouw ook heel gastvrij! Kortom een 10."

Ikzelf vond hem heel prettig. Wat ik bijzonder fijn vond, was de kookles bij hem thuis. Ik had direct een klik met zijn vrouw, Made. Waarschijnlijk, omdat ik met haar kon converseren.
De afsluiting bij hun huisaltaar was ook bijzonder.
Het gevolg van de kookles is wel, dat mijn vriendin verder gaat met kooklessen, maar dan bij mij.
Mijn man is slecht ter been, maar ook hem heeft Daniรซl goed bijgestaan.
Met vriendelijke groet,
Willeke
Marc Marc from Nijmegen wrote on 24 oktober 2018 at 13:04:
Een gids nodig op Bali ... Wayan, hij is de beste, zeker. Laat me je vertellen waarom.
Mijn vrouw en ik waren op Bali oct. 2018. Ik weet niet waarom het gebeurde maar we hadden heel veel geluk. (sorry Daniรซl).
Daniรซl was bezet, maar heeft ons heel snel in contact gebracht met Wayan. We hadden de beste gids die je maar kunt bedenken. Hij is een erg goede en veilige chauffeur, hij is betrouwbaar, hij laat veel zien en vertelt veel over de omgeving en over alles wat je tegenkomt geeft hij uitleg.
Hij is een erg aardige persoon en zeer communicatief.
Hij was onze gids voor vijf dagen. Hij bracht ons naar de meest schitterende plaatsen. Elke dag was een hoogtepunt in onze vakantie. Als we een bepaalde plek voorstelden, kende hij meteen ook enkele andere interessante plekken in dat gebied. Dus we hadden altijd een dag met afwisselende bestemmingen.
Natuurlijk kent hij ook de beste warungs om te lunchen.
U wilt een Bali-ervaring die u nooit zult vergeten ... vraag Daniรซl naar Wayan !!
Naast dit alles hadden we het geluk om ook zijn geweldige familie te ontmoeten.

Marc
Thea van der Geest Thea van der Geest from Voorschoten wrote on 22 oktober 2018 at 21:19:
et terug van 14 dagen Bali. Vier dagen daarvan hebben wij met Daniel rondgereden over Bali. Heel veel mooie plekken gezien en heel veel informatie gekregen van hem. Hij heeft er mede voor gezorgd dat wij een onvergetelijke vakantie hebben gehad. Dank je wel Daniel.
Thea
Yvonne Altena Yvonne Altena from Zeewolde wrote on 6 oktober 2018 at 10:13:
In september zijn wij twee dagen met Daniรซl op stap geweest. Van tevoren via Walter contact en info opgevraagd. Bij aankomst werden we opgehaald door Agung en naar ons eerste hotel gebracht. Dat was al heel fijn. De twee dagtrips hebben wij als fantastisch ervaren. Daniรซl heeft ons naar plekken gebracht waar geen hordes toeristen waren, zodat wij het pure Bali mochten beleven. We zijn ook wel op een paar plekken geweest die meer bekend zijn. Hij weet veel te vertellen over zijn eiland en dat vonden wij ook heel leuk! Daniel en Walter hartstikke bedankt voor jullie bijdrage aan onze supermooie vakantie!!
Admin Reply by: Walter
Graag gedaan ! ๐Ÿ˜Ž
Pieter-Willem Pieter-Willem from Brugge wrote on 28 september 2018 at 19:34:
Schitterend reis achter de rug met onze topchauffeur Agung. Ik kan iedereen ten zeerste aanraden om via hem rond te reizen. We hebben het hele eiland samen ontdekt, en de flexibiliteit was enorm. Alles was perfect gepland, maar ook last minute aanpassingen waren geen enkel probleem. Wij kozen voornamelijk voor een actieve vakantie, en zijn volledig aan onze trekken gekomen. Bedankt voor alles!
Pieter-Willem
A de Wit A de Wit from Enschede wrote on 25 september 2018 at 10:00:
Wij zijn in juli/augustus bijna 3 weken naar het mooie Bali geweest, ik mijn man en onze 2 kinderen (9 en 11 jaar). Voor mijn man en mij was het onze 2e keer voor onze kids de 1e keer. Wat hebben we genoten van het prachtige Bali. โค
We hadden in Nederland via Walter al 3 dagen een gids geboekt, we zijn 2 keer met Gusthi en een dag met Nyoman op pad geweest, wat een lieve mensen, we hebben heel veel mooie plekjes gezien, niets was te veel. Zeker een aanrader!!
Ook hebben ze ons opgehaald van het vliegveld en weer naar het vliegveld gebracht. Dat verliep ook allemaal prima, mooi op tijd, Gusthi stond ons op te wachten met een bordje met onze naam erop, helemaal top!
Als we weer een keer naar Bali gaan, weten we welke chauffeurs en gidsen we moeten boeken!
Gr A de Wit
Karin Karin from Bedum wrote on 17 september 2018 at 22:28:
We zijn weer thuis na een fantastische vakantie op Bali. Daniel heeft daarbij een grote rol gespeeld: hij heeft ons 6 dagen enorm veel mooie plekjes laten zien, precies zoals we wilden. Hij is een geweldige gids, een super goede chauffeur en vooral ook een enorm gezellige vent met veel humor. We zullen ons nog lang zijn aanstekelijke lach herinneren.
Karin
Kees B. Kees B. wrote on 13 september 2018 at 16:25:
Drie dagen mwt Daniel door Bali gereden, van Kuta naar Livina en vele mooie plekken er tussen in bezocht, watevallen, tempels , dolfijnen spotten, maar ook gegeten bij lokale eetgelegwnhwden en geweldig local visrestaurant.
Alle drie de dagen was Daniel onze gids en chauffeur die alle informatie veeteld over de plekken die we bezocht hebben.
Ook is hij een handige fotograaf siw leuke fotos voor je maakt tijdens de rit. ( en vind het ook geweldig als je een foto van hem maakt )
Voor mij was het de tweede keer dat ik met Daniel op pad ben geweest in Bali,
We gaan zeker nog terug naar Bali en dan is er maar รฉรฉn chauffeur- gids die we dan weer willen, onze vriend Daniel Made Arianta.
Kees B.
Elisa en Remon Elisa en Remon wrote on 11 september 2018 at 11:20:
We zijn alweer een weekje terug uit het prachtige Bali en we missen het nu al.
Afgelopen vakantie hebben we twee dagen gebruikgemaakt van Daniel, en meerdere dagen met Nyoman.
Beiden zijn geweldige chauffeurs, die veel over hun cultuur en gebruiken kunnen vertellen. Ook brengen ze je naar de mooiste plekken in Bali! Wij zijn erg tevreden, en mochten we ooit teruggekomen in Bali, dan weten we zeker wie we gaan contacteren om ons rond te rijden.
Elisa en Remon
Lois Lois wrote on 5 september 2018 at 11:59:
Wij hebben drie dagen een gids geboekt via Walter.
Ik had gelezen dat Daniel een leuke gids zou zijn.
En dat is het zeker!
Twee dagen met Daniel rondt gereden en 1 dag met Nyoman.
Wij hebben aangeven wat we graag wilde zien, en hebben alles gezien wat we op ons lijstje hadden staan.
Wij hebben het erg leuk gehad en zeker gelachen met de gids!
Lois
Haidy Haidy wrote on 5 september 2018 at 11:57:
Als je een goede Engels sprekende chauffeur/gids zoekt dan moet je met Daniel gaan. Wij hebben in 6 dagen alle mooie plekjes van bali gezien incl heel veel informatie over de plekken maar ook de cultuur op Bali. Alles is bij hem mogelijk je kunt in goed overleg alles met hem doen. Hij is een goed diplomeerde chauffeur die goed is verzekerd(er rijden namelijk veel ongediplomeerden rond op Bali die niet verzekerd zijn). En het prijsverschil is nihil.
Hij is een leuke en gezellige vent en hebben het heel erg leuk met hem gehad echt een meerwaarde van onze vakantie.
Niet twijfelen gewoon doen je krijgt geen spijt.
Haidy
Sandy Saskia en Sepp Sandy Saskia en Sepp from Apeldoorn wrote on 26 augustus 2018 at 20:56:
Via Walter diverse dagen met Daniel geregeld. In 1 woord super! Diverse trips gemaakt met hem , laat je echt de mooie plekjes zien en kan echt veel vertellen.
Cooking Class bij hem thuis is ook echter een aanrader. We zijn ook nog een keer met een neef een dag op pad geweest, had Daniel ook zo voor ons geregeld..was ook prima.
Daniel dank nogmaals voor je lach, je goede rijstijl, je verhalen en de mooie plekjes die we dankzij jou mochten ontdekken. Take care and greetings at your family
Lenny, Marijn & kids Lenny, Marijn & kids from Alphen aan den Rijn, The Netherlands wrote on 21 augustus 2018 at 11:01:
Putu Yudana was onze chauffeur en gids tijdens onze droomreis op Bali in juli/augustus 2018 (via Walter en Daniel). Putu heeft ons telkens op tijd (waar we maar wilden) opgehaald en ons veel verteld over de achtergrond en (Hindu) cultuur en - religie. Met de nodige humor. Hij heeft heel veel ervaring en kwam met prima alternatieve plannen als we 's morgens een dagprogramma bespraken. Daarnaast is het een begenadigd kok (dat hebben we door gebrek aan tijd helaas niet zelf kunnen vaststellen) en wisselde lokale recepten uit...
We hebben een supermooie vakantie gehad.
Lenny
Hennie, David, Peter en Anouk Hennie, David, Peter en Anouk wrote on 12 augustus 2018 at 14:57:
Het is erg prettig een chauffeur te hebben wanneer je aankomt op het vliegveld. Scheelt heel veel getrek aan je!
Daniรซl spreekt erg goed Engels en dat maakt de langere ritten met uitstapjes interessant, naast het zien van Balie kun je het over alles hebben!
David
Caro & Rita Caro & Rita from Belgium wrote on 28 juli 2018 at 13:54:
Wij hadden Daniรซl 2 dagen geboekt. 1 dag was de cooking class, een heel leuke dag waarin we veel hebben bijgeleerd, balinees eten hebben leren maken, zijn lief gezin hebben leren kennen en waarin we offermandjes mochten leren maken waarbij we alle betekenissen van jet hindoeรฏsme mochten leren kennen. Een echte aanrader!

Bij de 2 dag heeft Daniรซl ons heel leuke plekjes laten zien waar absoluut niet veel toeristen komen en wat het dus veel authentieker maakt.

Ook met zijn neef hebben we een daguitstap gedaan die ook zeer aangenaam was, we zijn toen naar het westen van Bali gegaan.

Daniรซl spreekt uitstekend Engels en hij hecht zeer veel belang aan jou wensen. Zeker een aan te raden gids!!
Caro en Rita
Rene Angelique Levy en Sem Rene Angelique Levy en Sem from Nederland wrote on 27 juli 2018 at 13:29:
Mijn oudste zoon Levy heeft Daniรซl al ontmoet in zijn eerdere trip naar Bali! Leuke verhalen van gehoord, dus voor ons was het een hele eer om Daniรซl te ontmoeten als gids/chauffeur. Wat een geweldige man. We hebben 5 dagen (verdeeld over onze 2,5 week vakantie) met Daniรซl afgesproken om de mooiste plekjes te laten zien. We hebben aan gegeven wat we wel en niet wilde zien en we hebben echt de prachtigste plekjes gezien. Daniรซl is een goede chauffeur. En wat een gezellige man, ik zal je (schater) lach niet meer vergeten! Daniรซl spreekt goed Engels en kan daardoor jou precies alles goed uit leggen. Jammer dat Rene ziek was, want die dag zouden we gaan eten bij Daniels familie thuis, dit is helaas niet door gegaan. Misschien als we volgend jaar terug komen? ๐Ÿ˜‰ 5e trip was met Nyoman, ook een goede chauffeur. Daniรซl , hope see you next year ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š
Rita en Caro Rita en Caro wrote on 16 juli 2018 at 10:49:
Terug thuis na een super fijne vakantie in Bali. Met Daniel 1 dag uitstappen gedaan , veel mooie plaatsen gezien , veel uitleg gekregen en dag 2 naar de cooking class van zijn vrouw ,leuke ervaring ( aanrader).Nog 1 dag met รฉรฉn van zijn vrienden Wayan op uitstap geweest,ook een lieve gezellige chauffeur.Bedankt voor de fijne dagen
Rita en Caro
Sabrina Sabrina wrote on 10 juli 2018 at 10:36:
We zijn inmiddels alweer thuis, waren voor de eerste keer in Bali hebben het super fijn gehad, over de chauffeur waren we zeer tevreden, niks was hem teveel hij vond het helemaal geen probleem dat het 1 keer later was geworden door omstandigheden, hij reed echt super goed super gezellig was het is erg vriendelijk, hij verdiend echt een dikke 10๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜‰
Sabrina