Transport/Activiteiten

Transport

Heb je direct transport nodig van bijvoorbeeld de luchthaven naar je hotel? Ook daar kan je Daniel voor reserveren. Hij haalt je op in de aankomst hal zodat je niet door de meute opdringerige taxichauffeurs heen hoeft. Ook voor het wegbrengen naar de luchthaven is hij uiteraard ook beschikbaar.

Den Pasar – Omgeving Seminyak, Legian,Nusa Dua  20,00 Euro

Den Pasar – Omgeving Ubud 25,00 Euro

Den Pasar – Omgeving Lovina 45,00 Euro

Den Pasar – Pemuteran 50,00 Euro

Wil je iets actief ondernemen  (raften,fietsen,trekking e.d.)  op Bali of heb je boottickets ( Gili`s , Nusa Lembongan ) nodig? Laat Daniel het voor je verzorgen en je weet zeker dat je niet de hoge toeristenprijs betaald en met een veilige organisatie in zee gaat. Kijk maar eens naar de voorbeelden hieronder.

Fietsen / Raften (volledige dag)

`S ochtends wordt je opgehaald bij uw hotel en rijd je richting Kintamani waar je een licht ontbijt krijgt. Hierna rijden we met het busje het berggebied rond de vulkaan op naar het startpunt waar de gids al op je staat op te wachten met de uitrusting. Je krijgt een goede uitleg over het gebruik van de fiets en de veiligheidsinstructies. Gedurende de trip rijd je door kleine authentieke dorpjes en krijg je een kijkje in het dagelijks leven van de Balinese mensen op het platteland. We stoppen bij een Hindoe tempel, gaan de rijstvelden in en bezoeken een Balinees huis.Bijna de gehele trip gaat bergaf dus je hoeft geen geoefende sporter te zijn om deze tour te volbrengen.

Aan het einde van de trip heb je de mogelijkheid om je even op te frissen en krijg je een lunch aangeboden.

Fietsen in de rijstvelden

Na de lunch rijden we richting Ubud. Als we aangekomen zijn bij de Telaga Waja rivier staat de gids je op te wachten. Naast een welkomst drankje en uitleg krijgt je een zwemvest, helm, peddel en waterdichte tas overhandigt. Op het vlot (raft) is ruimte voor 4 personen en de professionele gids. Je avontuur door wederom een schitterende omgeving duurt ongeveer 2 uur waarin je een afstand aflegt van 14 km. Je passeert bamboe bruggen,watervallen, prachtige natuur, en aan het einde spring je van 4 meter de Bajing dam af. Aan het einde van deze geweldige tocht kunt je douchen voordat het busje je weer naar je hotel brengt. Moe, maar een geweldige ervaring rijker !

Kosten combinatie fietsen/raften 95,00 Euro P.P ( Inclusief Ontbijt/lunch, vervoer en verzekering) Bij drie personen 85,00 p.p. Bij vier personen 75,00 p.p.

Alleen Fietsen 50,00 P.P. / Alleen raften 50,00 P.P

Boottickets

Nusa Lembongan v.v. 35,00 Euro P.P. Inclusief  verzekering en vervoer vanaf je hotel omgeving Kuta, Seminyak, Sanur, Ubud (zeer veilige boot)

Gili`s v.v. 65,00 euro P.P. Inclusief verzekering en vervoer vanaf je hotel omgeving Kuta,Seminyak,Sanur, Ubud. (veilige fastboat)

Ganggari Boat company