Gastenboek Nieuw


Schrijf iets in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw bericht zal na enkele dagen zichtbaar zijn
Alvast bedankt voor uw bijdrage !
93 entries.
Veronique Veronique wrote on 30 december 2019 at 18:29:
We zijn heel tevreden over Daniel. Hij was er steeds op het afgesproken uur en bracht ons naar minder bekende plaatsen waardoor we dikwijls het rijk voor ons alleen hadden, fantastisch. Tijdens het rijden hebben we ook nog veel bijgeleerd over de plaatselijke gebruiken en het dagelijks leven van de Balinezen.
We zijn ook eens op uitstap geweest met Daniels neef, Komang. Zijn Engels is wat minder maar hij is ook een geweldige kerel.
We hadden bijvoorbeeld besloten om met een boot eerder van Lembongan naar Bali terug te keren. Daniel had dat keurig geregeld met de bootfirma en Komang stond ons al op te wachten in Sanur, makkelijker kon niet.
Bedankt voor het regelen!
Veronique
Martin Martin from Rotterdam wrote on 29 november 2019 at 14:32:
Zoals altijd als ik op Bali verblijf ben ik ook nu weer vijf dagen met Nyoman op stap geweest.
Nyoman is een rustige kerel en goede chauffeur en we hebben weer vele mooie bekende maar ook weer nieuwe plekken bezocht.
Nyoman is zeer bekend met de wegen op Bali en weet ook veel te vertellen over van alles en nog wat over Bali, kortom een zeer fijne gids en chauffeur en ook een gezellige kerel in de omgang.
Tot volgende keer Nyoman.๐Ÿ‘Œ
John Willemsen John Willemsen from Nederland wrote on 25 november 2019 at 15:18:
Wij hebben op aanraden van Daniel die zelf volgeboekt was Gung als guide gehad .
Hebben hier geen moment spijt van gehad . Deze vrolijke gezellig kletsende gids heeft ons 3 dagen rondgereden op het mooie Bali . Zelfs op plekken waar hij zelf nog nooit was geweest bracht hij ons probleemloos en veilig naar toe . De mooie fietstocht die we in de omgeving van Ubut hadden heeft hij voor ons perfect geregeld en op foto's vastgelegd .
Gung dank je wel en tot een volgende keer !
Ad En Hotty Ad En Hotty from Helmond wrote on 24 november 2019 at 10:55:
Uitstekende chauffeur en gids
Wij hebben 6 dagen gebruikt gemaakt van de diensten van Daniรซl en Kumach, beide drivers doen er alles aan om je de mooiste plaatsen op Bali te laten zien, doen voorstellen om zo efficiรซnt mogelijk je dag in te delen. Volgend jaar wederom naar Bali en natuurlijk weer gebruik maken van hun diensten gewoon geweldige service
Bart en Ann Bart en Ann wrote on 13 november 2019 at 11:21:
Uitstekende Gids/chauffeur
Wij hebben vier dagen gebruik gemaakt van Daniel en zijn fijne auto. Hij heeft ons ,op ons verzoek, heel veel mooie dingen laten zien en ook de toeristische attracties vermeden. Hij was steeds stipt op tijd en heeft als extra's heel veel mooie foto's van ons gemaakt en heeft deze later naar ons gemaild. Kortom : als je van plan bent om Bali te bezoeken, doe jezelf een plezier en boek Daniel. Hij rijdt je met vier personen de hele dag rond en wij betaalden 40 euro per dag.
Bart
Danielle Danielle wrote on 29 oktober 2019 at 21:03:
We hebben 8 dagen gebruik gemaakt van gung wibaba (via daniel/walter). Gung is een gezellige veilige gids, die ook nog eens goed kan fotograveren. Hij is keurig op tijd en brengt je waar je heen wil. Hij kan leuk vertellen over zijn cultuur. Wij hadden de eer om zijn familie thuis te ontmoeten. Toen wij twee nachten naar nusa L zijn gegaan, konden we de overbodige bagage bij hem achterlaten. Hij regelde de tickets voor de bootovertocht. Ik beveel Gung ten zeerste aan.
Danielle
Margot Margot wrote on 21 oktober 2019 at 21:30:
Fijne dagen gehad
We hebben twee hele fijne dagen doorgebracht met Gung en hij heeft ons mooie plekken laten zien. Hij heeft ons bijvoorbeeld naar de Best to Budha zilversmederij gebracht waar we voor een zacht prijsje echt zilveren sieraden hebben bekocht. Ook zijn we op advies van Gung gaan raften, dat was echt een van de hoogtepunten van onze vakantie. Wij zouden zo weer boeken!
Margot
Vincent G Vincent G wrote on 18 oktober 2019 at 09:46:
ijdens onze rondreis moesten we van Munduk naar Ubud. We hadden Daniรซl gecontacteerd voor het transport + tour langs enkele bezienswaardigheden.
Daniรซl is spontaan, gastvrij en weet je veel te vertellen over het land. Hij is enthousiast om je wat te leren over de cultuur en het hindoeรฏsme. Tijdens het rijden, rijdt hij langs net wat rustigere straatjes om je ook de verschillende symbolieken te laten zien.
Daarnaast komt hij ook met hele goede suggesties, hij kent net de plekjes waar het ook wat rustiger is en waar je nog nooit van heb gehoord.

Tijdens de reis maakt hij zelf ook fotoโ€™s met een professionele spiegelreflexcameraโ€™s. Deze zijn supermooi en krijg je dezelfde avond nog toegestuurd!
Kortom een super trip met prachtige fotoโ€™s!
Heel erg bedankt Daniรซl, we komen zeker nog eens terug!
Nils, Marco, Maaike en Els Nils, Marco, Maaike en Els wrote on 5 oktober 2019 at 23:30:
We hebben een fantastische reis gehad en mede door Komang, ook veel gezien van Bali. Komang is wat ons betreft een topper. Hij is vriendelijk, heeft veel kennis en is een zeer betrouwbare chauffeur. Hij heeft ons naar veel verschillende plekken gebracht en houdt rekening met je wensen. Tevens brengt hij je naar de leukste locaties om te eten. Al met al zijn we zeer over hem te spreken. Hoop dat je dit aan hem terugkoppelt. Zou heel fijn zijn.
En ook jij bedankt voor alle informatie en moeite. Bali heeft ons hart gestolen en we gaan zeker een keer terug.
Nils, Marco, Maaike en Els
Anja en Tjalling Anja en Tjalling wrote on 5 oktober 2019 at 23:25:
Wij hebben hele goede dagen met Komang doorgebracht! We hebben zelfs nog voordat we 2 dagen met hem op pad gingen een extra dag gedaan via Daniel.
Komang is een erg prettige, gezelligeen zeer vriendelijke jongeman! Wij hebben het als zeer prettig ervaren!
Nog bedankt voor de bemiddeling!
Anja en Tjalling
Leda Leda wrote on 2 oktober 2019 at 11:22:
Met Daniel hebben we genoten! Twee super dagen gehad.
Hij geeft je een welkom gevoel en zorgt dat alles goed geregeld is. Hij weet wanneer je waar moet zijn zodat je geen wachtrijen hebt bijvoorbeeld. Hij heeft ons de mooiste stranden laten zien in het zuiden en een tweede dag Ubud, rijstvelden en waterval. Hij was stipt op tijd en luisterd en adviseert. Ook de kinderen kijken terug ip de leukste dagen van de vakantie met Daniel.
Erg geslaagd en als we terug gaan, nemen we zeker contact op.
Leda
Hans Hans wrote on 25 september 2019 at 12:12:
Touren op Bali met Daniel, geweldig !!
Daniel laat graag zijn prachtige land zien met leuke verhalen en humor. Niet alleen de toeristische plekken, maar ook de plekken die niet iedereen kent. Hij rijdt je rustig door het chaotische verkeer heen en weet de mooiste stekjes om te lunchen.
Hij maakt ook nog graag foto's onderweg van zijn klanten maar hij heeft ook oog voor mooie plaatjes om hem heen.
Ook zijn vervanger Nyoman Wartawan is een aanrader, hij heeft heel veel verhalen te vertellen, ook over de eetgewoontes.
En een kookworkshop bij Made, de vrouw van Daniel, is ook een leuke, lekkere, kookervaring. Het zijn allemaal zulke lieve mensen die het je graag naar de zin maken.
Hans
Els Els wrote on 21 september 2019 at 22:55:
We zijn tijdens ons verblijf op Bali een aantal dagen op pad geweest met Komang. Een hele vriendelijke en prettige man. Hij heeft ons veel mooie plekken in Bali laten zien en past het programma aan op je wensen. Tevens brengt hij je naar de leukste restaurants op mooie locaties. En niet onbelangrijk; hij is een hele betrouwbare chauffeur die je veilig door de drukke verkeerschaos loodst. Ook was hij bereid om ons vanaf ons laatste verblijf in Uluwatu, naar het vliegveld te brengen.
Voor ons vieren was hij de beste, leukste en aardigste gids ever, op Bali.
Komang thank you so much. Until next time.
Els
Janet Janet wrote on 15 september 2019 at 12:19:
Alles was keurig geregeld met de gidsen. Gusthi stond de eerste dag al op tijd in de lobby van het hotel. Vertelde veel over Bali en onderweg naar Ubud had hij al een leuk programma bedacht, de culurele kant van Bali. Ook hadden we het onderweg over raften en downhill fietsen en ook dat heeft Gusthi voor ons geregeld. Daarna van Ubud naar Lovina waar Gusthi nu meer de natuur liet zien. Natuurlijk alles in overleg. In Lovina was Ogi mooi op tijd en reed ons naar Candidasa. En daarna Gusthi weer van Candidasa naar Kuta. Heb wel bewonderig voor Gusthi, tsjonge, hij haalt ons dan weer rond 09:00 op vanuit onze accomodatie en brengt ons dan naar de volgende, is werkelijk de hele dag met ons op stap en we waren pas rond 17:00-18:00 op ons nieuwe verblijf. Dan moet Gusthi nog weer terug... Wat een lange dagen zeg. En dat hij zelf nederlands heeft geleerd, knap hoor. Bij Ogi waren we al rond 14:00 op de nieuwe bestemming en ook hij moest nog weer 4 uur terug rijden.Kortom erg genoten van het mooie Bali wat met de gidsen heel goed is gelukt. Nog hartelijk bedankt voor het regelen. Mochten er in onze vriendenkring of andere bekenden naar Bali gaan, dan zou ik deze gidsen aanraden en om dan via u contact te leggen.
Janet
Harmen Harmen wrote on 15 september 2019 at 12:18:
De uitstapjes waren erg leuk, Wayan was geweldig. Stipt op tijd, vol mooie verhalen en altijd iets nieuws te zien. We hebben hem later zelfs gevraagd voor nog een dag later in de vakantie, en vervoer terug naar het vliegveld. Vijf dikke sterren wat mij betreft!
Harman
Angelo Angelo wrote on 15 september 2019 at 12:17:
We hebben een zeer fijne tijd gehad in Bali. Daniel heeft ons veel plekjes laten zien en we hebben ons het heel erg naar onze zin gehad.
Daniel is een fijne gids die ik zou aanraden aan vrienden of familie die ooit naar Bali zouden gaan.
Angelo
Miranda Miranda wrote on 27 augustus 2019 at 15:03:
Wij zijn in onze vakantie een aantal dagen met Gusti op pad geweest. Een hele sociale, vriendelijke en relaxte man! Hij sprak goed Nederlands en wist veel te vertellen, wat we zeker fijn vonden voor onze kids. Het voelde al snel vertrouwd met hem. Op de vooraf besproken dagen liet hij ons de mooiste plekken van Bali zien en zette ons af bij heerlijke en goede lunchrestaurants. Maar ook in Bali regelde hij de tickets voor het raften en de boottickets voor Nusa Lembongan en op onze vraag op de een na laatste dag of hij iemand wist voor transport vanaf ons hotel naar het vliegveld de volgende dag, kwam hij ons zelf ophalen om ons weg te brengen. Toen we op Nusa Lembongan zaten informeerde hij zelfs nog per whatsapp of alles goed met ons ging. Super!!
Miranda
Karin Karin wrote on 12 augustus 2019 at 12:27:
Wij zijn in juli 3 weken in Bali geweest en hebben via Walter drie dagen Daniel geboekt om het eiland te zien. Dat was absoluut fantastisch! Daniel een hele goed chauffeur, hij heeft veel goede tips maar laat je ook de vrijheid om zelf de dag in te delen. Maar vooral is hij erg gezellig en hebben wij heel veel met hem gelachen!
Karin
Ans Ans from Belgiรซ wrote on 6 augustus 2019 at 12:44:
We zijn sinds gisteren terug thuis gekomen en we missen Bali al!
Dankzij Walter zijn we met ons 5 (gezin met 3 kinderen) in een busje kunnen mee gaan met onze chauffeur Igusti.
Igusti was een lieve vriendelijk chauffeur, die goed Engels kon spreken en die heel goed kon rijden in het drukke verkeer van Bali (vooral in het zuiden). We voelden ons altijd veilig.
Igusti kwam ons halen op de AirPort en gaf ons meteen een goed gevoel! Hij had zelfs koud water mee zodat we onze dorst konden lessen.
We zijn 3 dagen met Igusti op uitstap geweest en zo ook tegelijk van ene naar ander hotel gegaan. Dat was ook leuk meegenomen en zo konden we ertussen rustig de streek verkennen vlakbij ons hotel.
Dank je wel Walter om alles te regelen en Igusti om ons een veilige vakantie te bezorgen ๐Ÿ‘
Ans
Fam de Pater Fam de Pater wrote on 5 augustus 2019 at 09:03:
Wat was het een gezellige dag samen met de buurtjes van mijn ouders! Op pad met Daniel is altijd een feestje. De Barong dans, Budha to Budha en Batik fabriek, Apenbos en als toetje een diner met de voeten in het zand bij de zonsondergang op het strand van Jimbaran ๐Ÿ˜.
Helaas was dit onze laatste dag met Daniel, bye bye Daniel thank you for everything and we hope to see you again some day๐Ÿ™๐Ÿผ
Fam. de Pater