Informatie

Een dagtrip kost 40,00 * Euro en dat is inclusief ruime auto (max 5 p.) met goede airco, wifi, brandstof, verzekering, parkeergeld, gekoeld drinkwater en koude handdoekjes. Paraplu en sarongs voor tempelbezoek zijn in de auto aanwezig. Exclusief zijn de kosten voor eigen levensonderhoud, eventuele toegangsprijzen en de lunch voor de gids/chauffeur.

Een tijdsduur is onbeperkt, meestal start een dagtrip rond 09:00 uur.  Je wordt opgehaald bij je hotel en daar vanzelfsprekend aan het einde van de dag ook weer afgezet.

Voorafgaand aan de dag tour kunt je samen met Daniel een mooie planning maken. Geef aan wat je graag wilt zien en beleven. Ook Daniel komt met mooie ideeën en weet ook altijd wel wat er die dag gaande is op het eiland. (verkeer, ceremonies e.d.) Samen kom je tot een prachtig plan wat natuurlijk onderweg gewoon aan te passen is als de situatie daar om vraagt.

Als je wilt kun je ook kiezen uit wat kortere dag tripjes waarin je wat meer binnen een regio blijft en wat minder kilometers maakt. Dit zijn de Uluwatuh tour, Ubud tour en de Den Pasar tour.  Meer info over deze tripjes vind je in het menu dag tripjes of je klikt gewoon op de link.

Een speciale dag tour is “Balinees koken en offermandjes “. Op deze dag maakt je een dag mee uit het leven van de Balinees inclusief een bezoek aan het huis van Daniel. Een echte aanrader !

Wilt je meerder dagen op pad met Daniel? Laat het weten en hij zal voor  een speciaal op maat programma maken en deze je van te voren toe sturen. Je gewoon laten verrassen mag natuurlijk ook 🙂 Succes verzekerd !

Walter

*  De prijzen zijn per auto en niet p.p. (5 personen zonder bagage) 40,00 Als de tour wat verder weg is komt daar 10,00 bij voor richting het uiterste westen (Pemuteran) en het oosten (Amed, Candidassa) en 5,00 extra voor richting Lovina. Dit i.v.m. hogere brandstof kosten.