Informatie

Een dagtrip kost 45,00/50,00* Euro en dat is inclusief ruime auto (max 5 p.) met goede airco, wifi, brandstof,verzekering, parkeergeld,gekoeld drinkwater en koude handdoekjes. Paraplu`s en sarongs voor tempelbezoek zijn in de auto aanwezig. Exclusief zijn de kosten voor eigen levensonderhoud, eventuele toegangsprijzen en de lunch voor de gids/chauffeur.

Een tour duurt ongeveer 9 uur. Als dit uitloopt is dat geen enkel probleem en er wordt ook niets extra’s voor gerekend.Je wordt opgehaald bij je hotel en daar vanzelfsprekend aan het einde van de dag ook weer afgezet.

Voorafgaand aan de dag tour kunt je samen met Daniel een mooie planning maken. Geef aan wat je graag wilt zien en beleven. Ook Daniel komt met mooie ideeën en weet ook altijd wel wat er die dag gaande is op het eiland. (verkeer,ceremonies e.d.) Samen kom je tot een prachtig plan wat natuurlijk onderweg gewoon aan te passen is als de situatie daar om vraagt.

Als je wilt kun je ook kiezen uit wat kortere dagtripjes waarin je wat meer binnen een regio blijft en wat minder kilometers maakt. De prijs voor deze dagtripjes is 40,00 euro. Meer info over deze tripjes vind je in het menu dagtripjes of je klikt gewoon op de link.

Wilt je meerder dagen op pad met Daniel? Laat het weten en hij zal voor  een speciaal op maat programma maken en deze je van te voren toe sturen. Je gewoon laten verrassen mag natuurlijk ook 🙂

Walter

*  De prijzen zijn per auto en niet p.p. (5 personen zonder bagage)