Webmaster

Hallo Bali vrienden,

Wij zijn Walter en Lida en in 2008 hebben wij Made Arianta (Daniel) leren kennen tijdens onze eerste vakantie op Bali. Na onze vakantie  hebben wij  voor hem een website gemaakt als dank voor de fijne tijd die we met hem hebben doorgebracht. Ook vonden wij dat deze goudeerlijke en enthousiaste man geholpen moest worden zodat hij een wat beter inkomen zou krijgen voor hem en zijn familie.Door de jaren heen en honderden gasten verder was deze website aan vernieuwing toe. Aangezien we Daniel en zijn gezin nog steeds een warm hart toedragen hebben we een vernieuwde website voor hem gemaakt met nog meer informatie voor de gasten

Daniel is een vriendelijke,betrouwbare man met veel gevoel voor humor, heeft een zeer ontspannen rijstijl en spreekt vloeiend Engels (geen Nederlands). Hij kan je alles vertellen over “zijn“ mooie eiland, de cultuur en het hindoe geloof. Met al je vragen en wensen kun je bij hem terecht. Hij weet waar de meest indrukwekkende ceremonies gehouden worden en zorgt dat je er bij kunt zijn als een genodigde gast en niet als toerist op een afstand. Kortom, Daniel zal er alles aan doen om je het naar de zin te maken.Stel zelf je dagtrip samen of vertel hem wat je wilt zien en laat het verder aan hem over. Succes verzekerd.

Daniel/Walter

Daniel heeft een ruime veilige auto  en hij beschikt over de juiste papieren en vergunningen om toeristen te mogen vervoeren. Vanzelfsprekend is hij dan ook volledig verzekerd.

Veel chauffeurs/gidsen op Bali hebben niet de door de overheid uitgegeven vergunning om toeristen te mogen begeleiden. Bij eventuele problemen zoals bijvoorbeeld een aanrijding, zul je als toerist altijd aansprakelijk gesteld worden met alle denkbare gevolgen van dien…..Chauffeur/Gids is voor Daniel een fulltime beroep en doet dit dus niet naast een een andere job. Hij kan dus altijd volledig uitgerust aan je dagtrip starten. Veel chauffeurs/gidsen verdienen ook wat extra geld (commissie) door toeristen af te zetten bij vage winkeltjes, veel te dure restaurants e.d. Bij Daniel zal dit nooit gebeuren.Ook zal hij proberen de echt authentieke plekjes op te zoeken en weg te blijven van de parkeerplaatsen met de bussen van de grote reisorganisaties.Door de jaren heen heeft hij dan ook heel veel gasten op zijn eiland mogen begroeten en allemaal waren ze wild enthousiast over Daniel. Lees maar eens in het nieuwe gastenboek of het gastenboek van de oude website. Mike Raanhuis, een journalist/fotograaf van o.a. het  KLM magazine  IFly, noemde Daniel zelfs “de beste gids/chauffeur” die hij op zijn vele reizen over de wereld ooit heeft ontmoet….!

Als je kiest voor Daniel dan weten wij zeker dat hij er echt alles aan zal doen om je een onvergetelijke tijd op Bali te bezorgen. Zelfs na bijna 10 jaar weet hij ons ieder jaar nog steeds te verrassen. Soms wordt ons gevraagd wat wij eraan “verdienen”…….Het antwoord hierop is simpel : Niets ! Wij zijn geen reisbureau en doen dit nog steeds om een inmiddels zeer goede vriend en zijn gezin, te helpen. Tevens vinden wij het nog steeds een eer om gasten te kunnen adviseren over misschien wel een van de mooiste reizen van je leven.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail ons gerust !

Walter en Lida