Gastenboek Nieuw


Schrijf iets in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw bericht zal na enkele dagen zichtbaar zijn
Alvast bedankt voor uw bijdrage !
96 entries.
S. Vertonghe S. Vertonghe from Antwerpen wrote on 28 december 2017 at 14:30:
Voor de derde keer op pad met Made arianta (Daniel) en wat een feest weer. Prachtige ceremonie meegemaakt en de kookcursus bij hem thuis was echt fantastisch. Made wat ben je een lieverd ๐Ÿ˜‰!
Bedankt voor de vier geweldige dagen. Het waren weer de hoogtepunten van onze vakantie.
Serge en Carine ๐Ÿ’‹
Arie Verweij Arie Verweij from Sanur wrote on 23 december 2017 at 18:24:
Ik ken Daniel al sinds 2010 en heb onlangs in Oktober 2017 weer 4 geweldige excursie dagen samen met mijn zoon met Daniel door gebracht! In Mei 2018 ga ik weer en neem ik mijn Dochter en haar vriend mee op weer een onvergetelijke reis en div trips met Daniel, ik kan niet wachten en ben blij Daniel niet alleen als gids en driver te kennen maar ook als vriend!
Terima kasih Daniel en groetjes aan je lieve familie! Tot snel!
Arie en Stefan
Peter Peter from IJsselstein wrote on 23 december 2017 at 14:18:
I only want to say :
Daniรซl is realy the best guide/driver on Bali.
Mirjam W Mirjam W wrote on 23 december 2017 at 12:44:
Daniel is een spontane, leuke, vrolijke gids waarmee je lekker kan lachen maar met wie je ook op hele mooie plekken komt. Alles in goed overleg. We hebben genoten van de 4 dagen die we met hem door brachten. Super gids en echt een aanrader.
Mirjam
Kim en Geert Kim en Geert wrote on 20 december 2017 at 22:41:
De uitstapjes met Daniel waren erg geslaagd. Wij gaan het zeker aanraden aan iedereen die naar Bali, om met jullie contact te hebben.
Ontzettend bedankt
Kim en Geert
Benno en Aad Benno en Aad from Amsterdam wrote on 15 december 2017 at 21:49:
Na twee dagen met een teleurstellende gids op pad geweest te zijn kwamen we via internet bij Made(Daniel) uit. Het zijn 4 top dagen geworden. Hij heeft ons de mooiste plekjes laten zien waar we vaak de enige buitenlanders waren. Bijzonder vereerd waren we toen we bij hem thuis waren en de familie tempel mochten bezoeken. Van zijn vrouw hebben we een top kook cursus gehad en geleerd offer mandjes te maken. Kortom, Daniel heeft onze vakantie tot een geweldig succes gemaakt en we kunnen hem van harte aanbevelen ๐Ÿ˜‡
Maarten en Kim Maarten en Kim from Arnhem wrote on 19 november 2017 at 05:54:
In oktober 2 dagen rond gereden met Wayan. Wederom weer van alles gezien en gedaan, niets was Wayan teveel. Wayan is erg enthousiast en trots. Superbedankt!! Maarten en Kim
Lies Bours Lies Bours from IJsselstein wrote on 15 november 2017 at 22:03:
Dit jaar voor de 4e keer met Daniel een aantal dagen trips gemaakt. Hij heeft net ons een dagje "locals" gedaan o.a. Virgin Beach dit is echt een aanrader!! (zie foto).
Daniel is echt een TOPPERTJE!!!!
Hij weet de mooiste plekken en verteld je ook de geschiedenis er van.
Daniel is een lieve bescheiden man die je in de watten legt: ik was gevallen net buiten een tempel hij heeft de wond goed verzorgd.
Dank je lieve Daniel hopelijk tot volgend jaar.
Regards anx a lot of kisses to your family.
Lies Bours
Mirjam Mirjam from Wijk bij Duurstede wrote on 15 november 2017 at 12:23:
Wat een geweldige tijd hebben we doorgebracht met de vrolijke, oprechte, leuke en lieve gids Daniel. We hebben 4 dagen met hem rond getourd en alles in goed overleg. Je merkt dat hij er echt schik in heeft en zijn engels is super. Walter ook bedankt voor het advies vooraf.
Mirjam
Anouk Anouk wrote on 15 november 2017 at 00:59:
Net terug van een fantastische huwelijksreis door Bali. Deze reis is mogelijk gemaakt door Daniel (Made) en Walter. De laatste heeft ons geweldig geholpen met alle voorbereidingen en regelde ook de dagtripjes met Daniel en Nyoman. Echt twee geweldige mensen die je vol trots hun eiland laten beleven. Niets is hen te veel en ze doen echt alles om je vakantie helemaal top te maken. Zelf toen ik een dag en nachtje ziek was e is Daniel op de late avond nog medicijnen komen brengen....wat een lieverd. Ga met deze mensen in zee en je vakantie wordt top ๐Ÿ™‚
Anouk
Kim en Antoinette Kim en Antoinette wrote on 3 november 2017 at 12:39:
Beste Walter,
Heel erg bedankt nog voor het regelen van een goeie gids/chauffeur.
We hebben heel erg genoten afgelopen maandag. Nyoman was heel vriendelijk, geduldig en sprak goed Engels. Hij heeft ons de plekken laten zien die wij wilden zien.. veel verteld, kortom hij heeft ons een mooie dag bezorgd.
Mochten we weer een keer in Bali zijn, dan zullen we zeker weer contact met hem opnemen.
Nogmaals super bedankt.
Groet,
Kim & Antoinette
Peter de Boer Peter de Boer wrote on 2 november 2017 at 11:12:
Afgelopen dagen met Daniel op pad geweest ... Alles wat over hem verteld wordt klopt !
Al op veel plekken in de wereld geweest en gidsen gehad maar deze is echt veruit de beste.
Hij laat je het echte Bali ontdekken. De mooiste plekjes waar je alleen de lokale bevolking tegenkomt of hooguit een handvol toeristen.
Altijd met veel humor en een glimlach. Tnx Daniel...you are the best !!!
Peter
Wilma Wilma wrote on 30 oktober 2017 at 13:53:
Wij zijn in september 2017 3 weken in Bali geweest, hadden bij eerdere reis al veel gezien maar wilden toch nog een dagje op stap. Omdat vele chauffeurs die maar al te graag een dagje met je willen reizen vaak niet alle ins en out kennen wilden we graag met een gids op stap. Kort voor ons vertrek via Walter (nogmaals dank voor alles!) een dag geboekt.
Daniel kwam ons keurig op tijd ophalen, de door ons gewenste bezoeken (waterpaleizen) konden helaas niet doorgaan door de situatie rondom de vulkaan Agung. Maar geen nood we hebben een geweldige dag gehad dankzij Daniel zijn vindingrijkheid.
Echt, als je op pad wilt en veel wilt zien (vooral ook minder toeristische plekken) EN veel over de lokale gebruiken wilt leren, dan moet je echt met Daniel op pad gaan, een echte aanrader!
Hij spreekt goed Engels, weet enorm veel en kent het eiland op zijn duimpje. Dank je wel Daniel!!
Wilma
Christina van Zuijlen Christina van Zuijlen wrote on 24 oktober 2017 at 15:10:
Christina van Zuijlen - 2017-10-24 15:07:57

Op 31 juli begon ons avontuur naar Bali. In de voorbereidingen kwamen wij in contact met Walter. Walter heeft ons geholpen met onze vakantie vorm te geven aan de hand van onze interesse. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor, zelf hadden wij dit nooit zo kunnen organiseren. Op het vliegveld stond Gusti op ons te wachten om ons naar ons verblijf in Sanur te brengen. Een super chauffeur die vooral erg vriendelijk is, keurig rustig rijdt in het toch wat chaotische verkeer. In totaal zijn wij 6 dagen met Gusti op pad geweest, wat een bijzondere plekken heeft hij ons laten zien. Wat een verassing toen hij ons uitnodigde bij zijn familie en dat we mee mochten naar een dorpsceremonie. De paar dagen dat we in Lovina verbleven hadden we Chauffeur Ogi. Ook zo`n topper die ons mee nam naar de watervallen. In de middag kregen we op zijn kampong kookles van zijn vrouw. Wat een bijzonder gastvrije mensen, dit heeft diepe indruk gemaakt. Wij hebben enorm genoten. Dus twijfel niet, als je Walter om advies vraagt dan ben je verzekerd van top vakantie met zeer betrouwbare Chauffeurs die al hun afspraken na komen.
Christina
John en Mirjam John en Mirjam wrote on 19 oktober 2017 at 12:49:
Wij zijn in september 2017 op vakantie geweest naar Bali. Via walter hebben we gevraagd of Daniel onze gids/chauffeur kon zijn voor zes dagen excursie, deze werd ons aangeraden door een kennis. Alle vragen en wensen waren vooraf bespreekbaar. Daniel kon niet alle dagen en heeft voor die dag Gung geregeld. Beide spreken zeer goed engels en weten alle goede plekjes van het eiland en weten er ook alles over te vertellen en uit te leggen, ook hebben ze gevoel voor humor en zijn goede chauffeurs. Mede door Daniel en Gung hebben we een hele goede vakantie gehad en hebben de goede plekjes van Bali gezien,nogmaals bedankt hiervoor.ales is ook bespreekbaar en ze kunnen je heel goed adviseren in de mogelijkheden die het eiland te bieden heeft. Als we weer nar Bali zullen we zeker weer via walter een van deze deze gids/chaffeur vragen of een ander die hij voorsteld.
John en Mirjam
Leo van Hest Leo van Hest wrote on 19 oktober 2017 at 12:47:
op 10 september 2017 zijn wij aangekomen op Bali
mijn vrouw mijn zus en ik zelf ik had via Walter geregeld dat wij graag een Nederlands sprekende chauffeur wilde hebben omdat ons Engels en zeker niet het Balinees goed onder de knie hebben!
Walter had contact genomen met Daniel en die zorgde voor een Nederlands sprekende Balinese chauffeur Gusti geheten een zeer nette en goede chauffeur die ons met een bord met mijn naam er op stond te wachten tussen wel 30 chauffeurs
hij bracht ons dan ook naar ons hotel in Ubud
en vandaar uit hebben wij hele mooie tours gemaakt naar o.a. de reisvelden de waterval en naar een prachtig dorpje waar alles nog zo was als misschien wel 30 jaar terug ,waar wij een woning van een dorps bewoner mochten bekijken wat heel mooi was tevens zijn wij in de batik weverij weesten kijken en bij de Zilversmit waar allemaal Budah zilverwerk werd gemaakt voor ons stukken goedkoper dan in Nederland ,na 9 dagen Ubud en omstreken te hebben verkend zijn wij met Gusti naar ons tweede hotel gegaan in Sanur en vanuit Sanur hebben wij ook weer gebruik gemaakt van Gusti s diensten Deze chauffeur is een aanrader voor mensen die het Engels niet goed beheersen maar ook voor mensen die alleen maar Engels kunnen(Australiรซrs) wij willen dan ook vanuit Tilburg Walter Gusti en Daniel bedanken voor een fantastische vakantie mede door hun toedoen, het was onze eerste keer dat wij naar Bali gingen maar als het aan ons ligt niet de laatste keer de lange vlucht voor lief te nemen,
een ding wil ik wel vermelden wij waren beperkt omdat wij een rolstoel voor mijn vrouw hadden i.v.m. haar handicap het geeft wel eens problemen met het berijden van een rolstoel omdat Bali helemaal niet voor rolstoelers is aangepast o.a. grote winkels zoals Discovery in Kuta daar kun je alleen maar met de roltrap er is n.l geen lift
de stoepen zijn waren kleun trajecten is bijna niet begaanbaar maar iedereen op Bali is zo bereid willig om te helpen als ze zien dat je in de problemen zit ,wat een vriendelijk en behulpzame mensen zijn dat toch ik kan alleen maar zeggen Terima Kasih en op zijn Balinees Suksemont
Leo van Hest