Gastenboek 2017-Heden


Schrijf iets in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw bericht zal na enkele dagen zichtbaar zijn
Alvast bedankt voor uw bijdrage !
122 entries.
Lenny, Marijn & kids Lenny, Marijn & kids from Alphen aan den Rijn, The Netherlands wrote on 21 augustus 2018 at 11:01
Putu Yudana was onze chauffeur en gids tijdens onze droomreis op Bali in juli/augustus 2018 (via Walter en Daniel). Putu heeft ons telkens op tijd (waar we maar wilden) opgehaald en ons veel verteld over de achtergrond en (Hindu) cultuur en - religie. Met de nodige humor. Hij heeft heel veel ervaring en kwam met prima alternatieve plannen als we 's morgens een dagprogramma bespraken. Daarnaast is het een begenadigd kok (dat hebben we door gebrek aan tijd helaas niet zelf kunnen vaststellen) en wisselde lokale recepten uit...
We hebben een supermooie vakantie gehad.
Lenny
Hennie, David, Peter en Anouk Hennie, David, Peter en Anouk wrote on 12 augustus 2018 at 14:57
Het is erg prettig een chauffeur te hebben wanneer je aankomt op het vliegveld. Scheelt heel veel getrek aan je!
Daniรซl spreekt erg goed Engels en dat maakt de langere ritten met uitstapjes interessant, naast het zien van Balie kun je het over alles hebben!
David
Caro & Rita Caro & Rita from Belgium wrote on 28 juli 2018 at 13:54
Wij hadden Daniรซl 2 dagen geboekt. 1 dag was de cooking class, een heel leuke dag waarin we veel hebben bijgeleerd, balinees eten hebben leren maken, zijn lief gezin hebben leren kennen en waarin we offermandjes mochten leren maken waarbij we alle betekenissen van jet hindoeรฏsme mochten leren kennen. Een echte aanrader!

Bij de 2 dag heeft Daniรซl ons heel leuke plekjes laten zien waar absoluut niet veel toeristen komen en wat het dus veel authentieker maakt.

Ook met zijn neef hebben we een daguitstap gedaan die ook zeer aangenaam was, we zijn toen naar het westen van Bali gegaan.

Daniรซl spreekt uitstekend Engels en hij hecht zeer veel belang aan jou wensen. Zeker een aan te raden gids!!
Caro en Rita
Rene Angelique Levy en Sem Rene Angelique Levy en Sem from Nederland wrote on 27 juli 2018 at 13:29
Mijn oudste zoon Levy heeft Daniรซl al ontmoet in zijn eerdere trip naar Bali! Leuke verhalen van gehoord, dus voor ons was het een hele eer om Daniรซl te ontmoeten als gids/chauffeur. Wat een geweldige man. We hebben 5 dagen (verdeeld over onze 2,5 week vakantie) met Daniรซl afgesproken om de mooiste plekjes te laten zien. We hebben aan gegeven wat we wel en niet wilde zien en we hebben echt de prachtigste plekjes gezien. Daniรซl is een goede chauffeur. En wat een gezellige man, ik zal je (schater) lach niet meer vergeten! Daniรซl spreekt goed Engels en kan daardoor jou precies alles goed uit leggen. Jammer dat Rene ziek was, want die dag zouden we gaan eten bij Daniels familie thuis, dit is helaas niet door gegaan. Misschien als we volgend jaar terug komen? ? 5e trip was met Nyoman, ook een goede chauffeur. Daniรซl , hope see you next year ??
Rita en Caro Rita en Caro wrote on 16 juli 2018 at 10:49
Terug thuis na een super fijne vakantie in Bali. Met Daniel 1 dag uitstappen gedaan , veel mooie plaatsen gezien , veel uitleg gekregen en dag 2 naar de cooking class van zijn vrouw ,leuke ervaring ( aanrader).Nog 1 dag met รฉรฉn van zijn vrienden Wayan op uitstap geweest,ook een lieve gezellige chauffeur.Bedankt voor de fijne dagen
Rita en Caro
Sabrina Sabrina wrote on 10 juli 2018 at 10:36
We zijn inmiddels alweer thuis, waren voor de eerste keer in Bali hebben het super fijn gehad, over de chauffeur waren we zeer tevreden, niks was hem teveel hij vond het helemaal geen probleem dat het 1 keer later was geworden door omstandigheden, hij reed echt super goed super gezellig was het is erg vriendelijk, hij verdiend echt een dikke 10??
Sabrina
Margreet en Ron Muller Margreet en Ron Muller from Beverwijk wrote on 9 juli 2018 at 16:55
Drie jaar geleden maakten we kennis met Daniel en sindsdien hebben we ieder jaar geweldige trips met hem gemaakt. En dat blijven weer onze komende reisjes naar Bali zeker doen. Daniel is in eerste instantie een geweldige chauffeur en zeer goede gids. Maar vooral is bij een geweldige gezellige man, die veel weet te vertellen over Bali en de cultuur maar ook erg geรฏnteresseerd is in ons leven in Nederland. Wat zeker is bij Daniel is dat je een dagtrip maakt inclusief heel veel lol, want dat is Daniel ten voeten uit. Een paar weken geleden wilden we gaan raften, maar we hadden ook een dagtrip met een vriend van hem, hij wilde dat we met hem gingen raften omdat hij dat zelf ook geweldig leuk vind en verzekerde ons dat de trip inclusief heel veel lol zou zijn. Nou dat is altijd iets wat je bij Daniel verzekerd van bent. Ook zijn we heel gastvrij bij hem thuis ontvangen door zijn gezin voor een heerlijke maaltijd. Zijn goede vriend Ogi is naast Daniel ook een van onze favoriete gidsen en ook met hem gaan we graag op pad.
Admin Reply:
Leuk dat jullie als trouwe gasten weer met Daniel op pad geweest zijn ๐Ÿ™‚
Walter
Theo en Petra Theo en Petra from Nieuwegein wrote on 7 juli 2018 at 21:18
Wat een geweldige dagen hebben we gehad met Daniel. Op de afgesproken dagen was hij elke keer op tijd. In de auto gezellige gesprekjes en heel veel uitleg. Goede chauffeur. Ook heeft hij voor ons de overtocht naar Nusa Lembongan perfect geregeld. Wij hebben mede dankzij Daniel een geweldige vakantie op Bali gehad!!!
Theo en Petra
Willem van Onzen Willem van Onzen wrote on 18 juni 2018 at 22:48
Walter,
Allereerst bedankt voor het feilloos regelen van onze gids Daniรซl. Hij kwam alle afspraken feilloos na. Bovendien is het een gezellige, humorvolle, deskundige en vooral een hele lieve man. We hebben genoten met Daniรซl. Wat een bijzondere en lieve man is hij. Deskundig is hij ook. Hij luisterde heel goed naar wat we wilden doen en wist ons trefzeker dat te laten zien wat we wilden. Steengoed.
Wij zullen hem zeker aanbevelen.
Willem van Onzen
Robert-Jan Robert-Jan wrote on 11 juni 2018 at 22:19
Tijdens onze vakantie zijn we 4x op pad geweest met Daniel, 1x vanuit ubud, 1x vanuit munduk en 2x vanuit sanur. We hebben veel tempels bezocht en activiteiten gedaan. Daniel gaat altijd mee en weet over alles wel wat interessants te vertellen. Je hoeft ook nergens echt rekening mee te houden dat doet Daniel wel. Hij heeft airco in de auto, koude handoekjes (na een lange wandeltocht o.i.d) en flesjes water. Hij heeft zelfs sarongs mee voor de tempelbezoekjes. En als je dan ergens bij een tempel o.i.d. bent, dan maakt hij ook foto's van je met jouw camera of zijn telefoon (die stuurt hij dan via whatsapp 's avonds door). Zijn rijstijl is ook prima. Tussen alle chaos in het verkeer op Bali voel je je veilig bij hem in de auto. Dus als je een gids/ chauffeur zoekt op Bali. Daniel is de gene die je moet hebben.
Robert-Jan
Jeroen Jeroen from Zeist wrote on 8 juni 2018 at 18:21
1 dag met Nyoman en 1 dag met Daniel op pad geweest. Ze waren mooi op tijd bij het hotel. Eerste dag met Nyoman en ik wilde richting het noorden en had een lijstje met locaties die ik wilde zien. Alles gezien wat ik wilde zien plus nog twee extra tempels, ik had niet verwacht dat ik zoveel van Bali kon zien in 1 dag!
De tweede dag met Daniel richting het noordoosten, ook had ik weer een lijstje met plekken die ik wilde zien en daar zijn we ook allemaal langs geweest, het mooie was dat Daniel veel viewpoints wist waar het niet druk is met toeristen en dat maakt je ervaring dan toch een stuk mooier.
Het mooie is dat je alles op je eigen tempo kan doen en ze weten echt alles te vertellen over Bali, ze kunnen goed rijden in het drukke verkeer en weten overal de weg en ze zijn heel aardig, echt supergidsen!
Danny Bonne Danny Bonne wrote on 30 mei 2018 at 09:01
We hebben alweer een fijne trip gehad
Zoals volgens afspraak, opgepikt door Daniel in de luchthaven, veilige trip naar het hotel in Sanur
Daniel heeft dan ook gezorgd voor ons transport en tickets voor de fastboat naar de Gili's.
.... alles perfect geregeld !!!

Nogmaals dank voor de goede zorgen !

Groetjes
Danny
Elise Prins Elise Prins wrote on 27 mei 2018 at 15:38
We hebben een geweldige vakantie gehad op Balie, mede door Daniel. Hij is een fantastische gids en ook een heel goede chauffeur. Je kunt ook echt met hem lachen. Hij brengt je naar fantastische plekken en laat je ook het alledaagse leven zien. We hebben ook een basisschool bezocht en aan de kinderen daar wat kantoorartikelen gegeven. Je krijgt een goede indruk van het eiland en hij weet je alles te vertellen over het leven in Bali. De volgende keer als weer naar Bali gaan willen we graag ook een paar dagen naar Lovina. Daniel als gids is echt fantastisch!

Nogmaals hartelijk dank Daniel!

groetjes en tot ziens!!
Elise, Piet en Lisa
Rose en Brendan Rose en Brendan from Enschede wrote on 25 mei 2018 at 15:01
Begin mei zijn wij samen met Nyoman op stap geweest. We hebben enorm genoten. Ik had van te voren al een planning gemaakt, maar wilde graag nog een mooie waterval bezoeken. Dat was helemaal prima. Nyoman heeft ons een prachtige waterval laten zien waar geen enkele toerist te vinden was, alleen de lokale bewoners. Helemaal top! Toen we vanuit Tanah Lot naar Ulun Danu reden zijn we op aanraden van Nyoman nog gestopt bij de beroemde rijstvelden. Ook dit was weer prachtig. Kortom, een fantastische trip met een fantastische chauffeur.

Thanks Nyoman! Wish you and your family all the best.
Rose
Karin en Sophie Karin en Sophie from 's Hertogenbosch wrote on 8 mei 2018 at 12:25
Naast 2 dagen met Daniel en Wayan op pad geweest te zijn om allerlei mooie plekjes te bezoeken ook een workshop bij Daniel thuis gedaan. We hebben samen met zijn vriendelijke echtgenote verschillende heerlijke Indonesische gerechten gemaakt. Daarna geleerd hoe we prachtige offermandjes moesten maken. Een aanrader!
Karin
Rosaline de Korte Rosaline de Korte wrote on 20 april 2018 at 21:49
Het dagje weg met de chauffeur was top! Heerlijk om overal heen gebracht te worden en waar ook nog eens veel informatie gegeven wordt waardoor je de cultuur ook beter begrijpt. Heel fijn om op deze manier nog wat toeristische trekpleisters te kunnen zien. Hij was heel behulpzaam en maakte een goede planning nadat wij hadden aangegeven wat wij het liefst zouden zien.
Het was heel luxe dat we erna nog konden opfrissen bij Daniรซl thuis en dat hier ook nog eten geregeld werd. Genieten!
Rosaline
Ann R. Ann R. from Sluis wrote on 27 maart 2018 at 22:20
We hebben een fantastische dag gehad dankzij Daniel. Hij is een fantastische gids en ook een heel goede chauffeur. Hij brengt je naar fantastische plaatsen van het alledaagse leven in Bali. Je krijgt een goede indruk van het eiland en hij weet je alles te vertellen over het leven in Bali. Zeker een aanrader!
Kim en Geert Kim en Geert wrote on 27 maart 2018 at 22:19
Daniel it was fantastic to have seen a little bite of Bali with you. Een betere gids konden we ons niet wensen. Terima kasih untuk hari-hari yang menyenangkan
Kim en Geert
Martin Martin from Rotterdam wrote on 23 maart 2018 at 05:37
Ik ben net weer twee dagen terug uit het mooie Bali. Ik ben weer vier dagen op pad geweest met Nyoman de neef van Daniel en we hebben weer een paar mooie tochten gemaakt over het eiland en wat nieuwe wegen ontdekt. Nyoman is een goede chauffeur en weet de weg op Bali goed te vinden.
De periode rond het Balinese nieuwjaar is een prachtige tijd met alle ceremonies die plaatsvinden, o.a. de Melasti ceremonie op het strand overal op Bali.
Een aanrader ook waar ik dit jaar voor het eerst ben geweest, Cepung waterval bij Bangli.
Kortom weer prachtige reis op Bali gehad en vier mooie tochten met Nyoman.
Martin
Jan en Ria Jan en Ria from Rotterdam wrote on 5 maart 2018 at 18:52
In 2016 zijn we 5 dagen met Daniel op stap geweest. Dat waren onvergetelijke dagen. Hij heeft ons toen heel veel mooie plekken laten zien. We hebben toen Bali en Daniel in ons hart gesloten. In februari zijn we weer naar Bali geweest en zijn 2 dagen met Daniel op stap geweest. Het was fijn elkaar weer te zien en hebben weer mooie dagen met elkaar gehad.
Daniel bedankt. Alle goeds voor de toekomst voor jou en je gezin. Hopelijk tot ziens. Liefs Jan en Ria