Gastenboek 2017-Heden


Schrijf iets in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw bericht zal na enkele dagen zichtbaar zijn
Alvast bedankt voor uw bijdrage !
122 entries.
Ron en Jetty Coomans Ron en Jetty Coomans from Waddinxveen wrote on 10 februari 2024 at 17:06
We zijn net terug in het koude Nederland na 8,5 week op Bali geweest te zijn. In de 8,5 week 9x met Daniel op pad geweest. In 1 woord "FEESTJE" Daniel is een hele goede, vriendelijke goed Engels sprekende gids/chauffeur/fotograaf. Hij rijdt heel veilig en rustig en weet de echte pareltjes op Bali te vinden. Nooit te beroerd om te helpen, altijd op tijd op de afgesproken tijden. December gaan we weer terug en gaan we graag weer met Daniel op pad.
De Weirdt-Coopman De Weirdt-Coopman from Lievegem wrote on 18 september 2023 at 08:24
Gung is een topgids!
We zijn via Walter in contact gesteld met gids Gung. Hij heeft ons in Bali verschillende dagen begeleid en rondgereden. Gung is steeds vriendelijk, rustig en weet op alle vragen een antwoord. de afspraken werden steeds nagekomen. Het unieke is ook dat Gung ons naar unieke plaatsen bracht, weg van het massatoerisme. Topgast en zeker aan te bevelen! Wij hebben er een vriend bij.
Van harte bedankt en hopelijk mogen we nog in de toekomst nog eens samen op weg!
Erika & Luc
Joey Appelman Joey Appelman from Amsterdam wrote on 10 september 2023 at 11:45
Wij hebben intens genoten van Bali!

Komang heeft ons mooie dingen laten zien, altijd keurig op tijd en een fijn gezelschap. Een bijzonder prettig, behulpzaam en warm mens. Hij deed meer dan dat je van zijn "taak" mag verwachten.

Wil je een fijn persoon die jou en je familie veilig en rustig door Bali brengt, dan is Komang de aangewezen persoon. Wij zouden hem iedereen aanraden!

Bedankt en tot snel!
Rober Rober from Leiderdorp wrote on 2 september 2023 at 16:51
Dankzij Daniel (en Gusti) hebben wij een fantastische vakantie gehad van 22 dagen.
Daniel heeft ons hele mooie plekken op het eiland laten zien en ons keer op keer veilig rond gereden op Bali naar de excursies die we graag wilde doen en zien.
Niets was te veel voor deze vrolijke man.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Rober
Franciss Franciss from Nederland wrote on 30 augustus 2023 at 16:01
Wij waren in juli in Bali. Via Walter hebben wij 2 tours geregeld met gids Gusthi.
Gusthi is een rustige, aardige nette gids/chauffeur. Doorgegeven wat we graag wilde zien en aan an Gusthi over gelaten waar hij ons heen bracht, tussendoor kon dit altijd gewijzigd worden. Gusthi vertelde veel en liet ons tussendoor ook mooie plekken zien stopte dan en vertelde erover. We hebben 2 super dagen met Gusthi gehad en ik heb hem ook zeker aangeraden bij mijn collega die in november naar Indonesiรซ gaat.
Gusthi bedankt nog voor je gastvrijheid en de lekkere vruchten en gele rijst die je ons liet proeven☺️.
Walter ook nog bedankt voor het regelen, het was erg fijn om dit van te voren al vast te leggen.
Franciss
Kavita Kavita from Den Haag wrote on 19 augustus 2023 at 06:20
We hebben een leuke tijd gehad met Daniel. Het boeken/reserveren ging gemakkelijk via Watler. We waren net 6 personen en paste prima in zijn mini van. Daniel heeft ons heel veel verteld over de geschiedenis van Indonesiรซ tot aan alle bezichtigingen en zelfs toekomstplannen van Bali. Geweldige vrolijke en geduldige man. Alles wat je wilde zien of kopen hielp hij mee. Zeker voor herhaling vatbaar.
Kavita
Marcel Marcel from Heemskerk wrote on 10 juli 2023 at 20:10
Wij hebben genoten van Gung.
Al vanaf het vliegveld was er meteen een goede click.
Gung is super hij weet ontzettend veel te vertellen over Bali, is gezellig, lacht altijd en geniet zelf ook als gids.
Wij hadden Gung ook uitgenodigd om te lunchen en dat vond hij een hele eer dat hij hiervoor werd uitgenodigd.
Kortom als wij weer naar Bali gaan zullen we zeker Gung als gids boeken.
Marcel
Marjo Reuver Marjo Reuver from Purmerend wrote on 4 juli 2023 at 17:41
Ook wij hadden Komang als gids en dat was heel fijn. Komang is een hele aardige, bescheiden man. Hij houdt zich aan de afspraken en is een prettige, rustige chauffeur. Hij heeft ons veel verteld over het dagelijkse leven op Bali. Als we ooit nog eens naar Bali gaan, zullen wij zeker vragen of Komang onze gids weer wil zijn!
Marjo
Hetty Hetty wrote on 3 juli 2023 at 11:17
Dit was de tweede keer met Daniel, zo leuk, goede chauffeur, weet mooie plekken te vinden, als je wat wilt zeg het en hij rijd je erheen. Niets is te veel.
Hetty
Ronald en Drea Ronald en Drea from Hilvarenbeek wrote on 21 juni 2023 at 20:36
We hadden het geluk dat Komang onze driver was. We zijn 6 hele dagen met hem op pad geweest.
Voordat we vertrokken hadden we ons reisschema doorgegeven en met hem mooie bezienswaardigheden doorgesproken. Als we van accomodatie wisselden haalde hij ons vroeg op om daarna de hele dag ons de mooiste plekjes van Bali te laten zien. Komang heeft ons veel verteld over het leven en de gebruiken in Bali. We konden hier geen genoeg van krijgen.
Komang is een goede chauffeur, bescheiden en super leuke en gezellige man. Als wij nogmaals naar Bali komen dan weten wij wel wie we als driver vragen: Komang! Daar is geen twijfel over mogelijk 😃
We zijn nu twee weken terug van onze reis en we missen nog steeds de fantastische trips die we met hem maakten . Dank je wel Komang😘
Yvonne en Murwin Yvonne en Murwin from Zoetermeer wrote on 21 juni 2023 at 16:55
Onze 1ste keer Bali. Vooraf Daniel geboekt op basis van de recensies. En we zijn niet teleurgesteld door hem. Ik durf rustig te zeggen dat zonder hem, deze vakantie niet zo bijzonder zou zijn geworden.Wat kon hij ons veel vertellen over de natuur, cultuur en het Hindoe geloof. Als we onderweg waren en hij zag wat speciaals, stopte hij gelijk zodat we dat ook konden meemaken. Niets was hem teveel. Hij heeft ons naar een hoop bijzondere plekken gebracht. Naast dat hij ons een hoop kon vertellen is het ook een enorme aardige, gezellige man. En hij en zijn gezin super gastvrij. Kookcursus bij hem thuis gevolgd met zijn vrouw Made en zijn kinderen. Absolute aanrader. (Dan besef je hoeveel werk er in een traditioneel bereide satรฉ lilit zit). Gaan zeker nog een keer terug en dan zullen we Daniel zeker weer vragen om ons te begeleiden!! Dank Daniel en groet je vrouw en kinderen van ons!!
Yvonne en Murwin
Ernie en Miranda Ernie en Miranda from Den Bosch wrote on 9 april 2023 at 14:09
Voor ons was het de tweede keer in Bali.
Evenals in 2016 hebben we gebruik gemaakt van Daniel zijn diensten...wat hebben we geweldige dagen gehad.
In totaal zijn we 6 dagen op pad geweest met Daniel en heeft hij ons hele mooie, leuke en bijzondere dagen bezorgd.
Daniel is betrouwbaar, is een goede chauffeur en erg vriendelijk en grappig in de omgang.
Daniel kan boeiend vertellen over de gebruiken en religie van Bali.
Hij denkt goed met je mee en niks is te veel!
Een aanrader dus voor iedereen die van plan is om naar Bali te gaan.
Boek dan zeker de cookingclass van Made, en het snorkelen in de blue lagoon maar eigenlijk is alles een aanrader!
Ernie en Miranda
Amber Bรถhmer Amber Bรถhmer from Elst wrote on 7 april 2023 at 12:48
Me and my mom visited Bali for 2 weeks. We had the luck Komang was our driver.

He was absolutely amazing and we had a wonderful time.
He was very patient, kind and gave us a lot of tips and information. Nothing was too much for him and we always had a laugh with him.
At the end of our trip we had the amazing experience of meeting his kids and father. This was a wonderful experience we will never forget.

Because of him we had an amazing time! Thank you Komang!

Next time we will definitely come back!
Niels,Dayhna en Duuk Niels,Dayhna en Duuk from Amersfoort wrote on 3 april 2023 at 07:16
Wat hebben wij toch een fantastische vakantie gehad en dit mede dankzij Komang. Hij is ongelofelijk lief, zorgzaam en weet precies wat leuk is om te doen.
Wij zijn net terug van 2,5 week Bali en missen Komang echt. Hij hield overal rekening mee, (ik als zwangere en onze 3 jarige zoon Duuk) paste zonder problemen het programma aan indien nodig. Hij is enorm gastvrij aangezien wij zelfs in zijn (familie) huis hebben mogen kijken.
Onze zoon Duuk was ook echt dol op hem. Komang is vader van 3 meiden en weet dus goed hoe te reageren op kinderen.
Komang is alles behalve de opdringerige driver. Hij zorgt dat jij als gezin echt vakantie hebt en dringt zich absoluut niet aan je op. Heel erg fijn dus!!
En wat hebben we toch gelachen met hem..
Komang we zijn dol op je!!

Nogmaals ontzettend bedankt en een extra dikke knuffel van Duuk!
Niels
Ger en Silvie Wijers Ger en Silvie Wijers from Maarheeze wrote on 27 maart 2023 at 20:05
We have just returned from Bali (11-03 to 25-03). For us it was the first time in Bali and we had already been able to capture Daniel via whatsapp for 4 days. I can write a whole story but Daniel is just a pleasant, fun but above all a capable man. He drives quietly and does everything he can to show you as much as possible. In short, if we hadn't had Daniel, we wouldn't have seen so much of Bali. Especially since he makes sure that you are there for all other tourists at your location in the morning. Sometimes that is debilitating but the result makes up for everything. If you go to Bali, please think about contacting Daniel. Will definitely be fine!
Another little message for Daniel: Toooktoooktoook Tokek Tokek😉

Greetings, Ger and Silvie Wijers
Walter Walter wrote on 27 maart 2023 at 17:52
Van 23 febr tot 22 maart ,hebben wij ,Mari en Annie in reis gemaakt door het mooie Bali.4 wkn zijn we op pad geweest met enkele rustdagen ertussen met onze gids Daniel.
We hebben in die 4 wkn tijd op 7 verschillende plekken geslapen.
De reis was vooraf mooi uitgestippeld,wij konden uiteraard zelf zeggen wat we wilde zien Daniel maakt n programma, afgestemd op onze wensen en mogelijkheden .Dat laatste is ook heel belangrijk
Daniel houd overal rekening mee.als 75 + heb je andere interesses als de jongeren. Alles kan en niets moet
Overal helpt hij je en zorgt er voor dat je het naar je zin hebt .
Daniel is vrolijk en gezellig .n goed chauffeur en heel deskundig .
Wij zijn er van overtuigd dat Daniel onze vakantie. tot n hele mooie onvergetelijke reis heeft gemaakt .we zijn hem daar Dankbaar voor .
Iedereen zou ik zeggen wil je n goede gids, die ook nog n goed fotograaf is ,dan probeer Daniel te boeken
Nogmaals heel erg Bedankt!!!
Mari en Annie.
Ad litjens Ad litjens from Overloon, Nederland wrote on 28 januari 2023 at 15:35
Hallo,
Wij hebben Wayan gedurende 16 dagen als gids gehad.
Wat een fantastische gids. In zijn auto rond getrokken door bali.
Wayan is een mee denkende vrolijk spontane gids die ons langs vele mooi plekjes en activiteiten bracht.
Voor ons 3 mannen van rond de 60 een geweldige vakantie.
Ad
Harry de Kievit Harry de Kievit from Steenbergen wrote on 17 januari 2023 at 19:13
Het prettige contact begon al voor de reis. Via de mail werden de wensen doorgesproken. Dat heeft erin geresulteerd dat wij diverse dagen met Daniel zijn weggeweest. Ondanks dat wij al meerdere keren op Bali zijn geweest, heeft hij ons nieuwe (niet toeristische) plekjes laten zien. In de auto heeft hij flesjes water, sarongs en parapluโ€™s. Daniel is gecertificeerd chauffeur/gids.

Wat opvalt aan Daniel:
- Betrouwbaar, afspraak is afspraak
- Op tijd
- Flexibel
- Vrolijk en in voor grapjes
- Zeer rustige en nette chauffeur
- Niet bellen tijdens het rijden
- Heel veel uitleg
- Veel kennis van Bali en bevolking
- Spreek goed Engels

Ook hebben wij bij hem thuis van zijn vrouw Made een uitstekende kookworkshop gehad. Zeer gastvrije ontvangst, die werd afgesloten met de lunch.

Een volgende keer gaan wij zeker weer gebruik maken van zijn diensten.
Harry
Marja Janssen Marja Janssen from Valkenburg zh wrote on 19 november 2022 at 06:29
Wij, Hans& Marja, gingen op reis voor 17 dagen Bali.
Van 5 nov. t/m 21 nov. 2022
We verbleven in Sanur, rustige badplaats en hadden een heerlijk hotel.
We hadden geboekt bij ons reisbureau en de eigenaar daarvan, zelf al verschillende keren op Bali geweest, adviseerde ons Daniรซl, baligids.
Omdat hij zelf verhindert was zijn wij met Agung op pad gegaan.
Dit was het beste wat kon gebeuren! Agung bleek een vriendelijke, gezellige man met humor. Alleen maar bezig om het zijn gasten naar de zin te maken!
Steeds vragen of we het naar ons zin hadden en wat we nog meer wilden doen. Hele nette en bescheiden man!
Vertelde ons veel over zijn leven op Bali en de cultuur. Weet er heel veel van!
Hij is een uitstekende chauffeur die heel goed de weg weet op Bali!
Kortom een dikke 10 met een griffe voor hem! Mede door hem hebben we een onvergetelijk, mooie vakantie op Bali gehad.
Wij adviseren dan ook van harte, als je op Bali bent en je hebt een chauffeur/gids nodig, kies dan voor Agung!!
Krijg je absoluut geen spijt van , hij is gewoon goed!!
Hans en Marja
Ron en Jetty Coomans Ron en Jetty Coomans from Waddinxveen wrote on 13 november 2022 at 19:28
Geweldige dagen met Daniel gehad tijdens onze vakantie op Bali. Ondanks dat dit de 3x was dat we Bali hebben bezocht hebben we weer allemaal nieuwe dingen gezien en bezocht.
Ron en Jetty Coomans