Gastenboek 2017-Heden


Schrijf iets in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw bericht zal na enkele dagen zichtbaar zijn
Alvast bedankt voor uw bijdrage !
122 entries.
Pardijntje Pardijntje from Alphen aan de Rijn wrote on 16 oktober 2022 at 09:17
In onze vakantie zijn wij 6 dagen met Daniel op pad geweest.Wij hebben superleuke dagen gehad.Daniel is een innemende positieve en vrolijke man.Hij spreekt heel goed Engels en houd van een grapje. Hij maakte ook fotos van ons en zichzelf ? en deelt deze met je. Hij rijd heel verantwoord en voorzichtig en weet precies op welk tijstip je wat het beste kunt bezoeken.Zo vermijd je vaak de drukte en of de hitte.
Daniel is niet een gids die je van a naar b rijd en dan weer verder.Hij begeleid je de hele dag,loopt mee met de meeste activiteiten en vertelt over wat je ziet en zorgt voor je. In de auto heeft hij een flesje water voor je en sarong voor als je een tempel bezoekt,en voor de mannen ook een mooi hoedje .
Je kunt voordat je op vakantie gaat al aangeven wat je graag wilt zien of als je dat niet wilt stelt hij dagen samen en laat hij je mooie dingen zien.Ook de niet toeriste plekjes weet hij te vinden.Maar hij stopt ook onderweg als je iets moois ziet wat je wilt bekijken.Zo vrasgt hij bijvoorbeeld of je durian (stinkfruit) wilt proeven als hij langs die kraampjes langs de weg rijd.
Wij zagen een voor een ceremonie versierde tempel en zijn daar even gestopt.
Is er ergens een ceremonie dan vraagt hij of je wilt kijken.We zijn zelf op een afgelegen plek in een totaal niet toeristische tempel voor een eigen ceremonie geweest.Een heel mooie ervaring.

Wat ik zelf ook erg fijn vind is dat zowel de auto als de rijkunsten van Daniel verplichte testen en onderhoud ondergaat en dat hij is verzekerd.Hier zijn speciale regels voor waar hij zicg goed aan houd.Hij krijgt dan ook weer een bewijs daarvan.
De auto is mooi en comfortabel, er zit ook airco in wat erg prettig is.

.Als ik een volgende x weer naar Bali ga dan hoeven wij niet na te denken over wie onze gids zal zijn Daniel is de beste !!
Martin Nieuwenhuize Martin Nieuwenhuize from Rotterdam wrote on 11 oktober 2022 at 11:34
Helaas net weer terug van twee weken Bali na een lange tijd.
Buiten de ritjes van en naar het vliegveld weer 4 dagen met Nyoman op pad geweest en na 10 jaar toch weer nieuwe plekken gevonden.
Nyoman is een goede chauffeur die goed de weg weet en altijd alle tijd heeft.
helaas af en toe slecht weer maar tussen de buien door mooie tocht gemaakt naar oa Belimbing, de mooiste rijstterassen van Bali.
Nyoman is een leuke kerel in de omgang, spreekt goed Engels en weet goed de weg op Bali, kortom een aanrader.
Walter ook weer bedankt voor het organiseren.
Martin Nieuwenhuizen
Fam Quirijnen Fam Quirijnen wrote on 31 augustus 2022 at 09:46
Hoi, wij zijn net terug van een fantastische reis op Bali. Wij hadden Daniรซl twee dagen voor ons zelf hij heeft ons vele mooie plekjes van Bali laten zien. Tempels watervallen de Balinese dans. Rijstvelden met Baliswing maar thanaloth vond ik toch wel het mooiste.
Daniรซl is een vriendelijke man die ook nog tal van tips heeft. Ook is hij best gelovig en als je dat verhaal aanhoord dan weet je dat t goed zit. Hij is eerlijk en ik zou hem zo weer boeken.
Fam Quirijnen
Sabrina Sabrina from Zoetermeer wrote on 9 augustus 2022 at 10:28
Wij zijn een aantal dagen met Gung op pad geweest.
Gung is een gezellige, lieve en vrolijke man. Hij heeft ons heel veel verteld over zijn cultuur en zijn leven op Bali. Ook heeft hij ons meegenomen naar zijn huis en heeft hij ons laten zien hoe hij daar leeft. Heel bijzonder en mooi om te zien. Hij is ook 2 dagen met ons meegegaan naar lovina en heeft daar ook van alles voor ons geregeld, een prive boottochtje en snorkeltour.
Als we ooit weer op Bali zijn dan gaan we zeker weer met Gung op pad. Dank je wel gung voor de geweldige dagen die je ons gaf!!!
Sabrina
Romy Romy from Leiden wrote on 22 juni 2022 at 12:54
Wij zouden nog laten weten hoe wij het vonden in Bali met Daniรซl. Het was echt geweldig. Hij liet hele mooie plekken zien en het was echt gezellig gewoon. Niks was te gek. De laatste dag dat wij een excursie hadden gepland met Daniรซl was ik ziek en wij vroegen of het verplaats kon worden na de dag erna. Dit was helemaal geen probleem en de volgende dag hebben we weer een top dag gehad met Daniรซl. Als wij ooit weer naar Bali zouden gaan, gaan we zonder twijfel weer dagen met Daniรซl weg en ik zou hem iedereen aanraden.

Groetjes,
Romy en Bianca
Chantal Chantal wrote on 3 mei 2022 at 17:27
Aanrader !
Na de lockdown van 2 jaar in Bali was ik de eerste reiziger die weer op pad kon met Daniรซl. En wat was het leuk!
Dit was de eerste reis die ik in mijn eentje maakte, en dat was vooraf best even spannend.

Mijn vlucht had enorme vertraging helaas, maar Daniรซl stond netjes op me te wachten op de luchthaven. Hij had me een foto gestuurd met naambordje, zodat ik hem makkelijk kon vinden. Ook had hij een simkaart voor me gehaald, zodat ik gelijk gebruik kon maken van mobiel internet in Bali en hiervoor niet weer apart naar een winkel zou moeten. Superfijn, na zo'n lange reis!

Ik ben verder 3 dagen op pad geweest met Daniรซl. Hij was altijd op tijd en we stemden vaak een dagje van te voren even af hoe laat we zouden afspreken. Daniรซl is een goede en veilige chauffeur. We hebben veel gepraat over de huidige omstandigheden in de wereld en hij heeft me veel verteld over de Balinese cultuur en het Hindoeรฏsme. Ik voelde me erg op mijn gemak bij hem.

We hebben samen elke dag besproken wat we zouden gaan bezoeken. Daniรซl heeft eerlijk aangegeven wat wel en niet werkt (houd rekening met een langere reistijd door langzaam rijdend verkeer bijvoorbeeld). Hij heeft veel verteld over de plekken die we bezochten en overal maakte hij foto's die hij naar me doorstuurde.
Ik heb hem nog gevraagd om me te helpen met een extra uitje, de trekking van Mount Batur. Hij heeft het vervoer verzorgd, en had een fijne gids geregeld. Uiteindelijk was ik voordeliger uit dan bij een excursiebureau.

Ik ben superblij dat ik met Daniรซl op pad ben geweest en zal hem de volgende keer zeker weer benaderen. Er zijn immers nog zat plekjes op Bali die ik graag zou willen zien! Daniรซl, bedankt voor de leuke momenten en mooie herinneringen!
Chantal
Claudia Claudia wrote on 5 maart 2020 at 10:31
De toer met Daniรซl en Koman waren heel goed ,Daniรซl heeft ons heel goed begeleid
En ook heel wat minder toeristische kantjes van balie laten zien .
Ook in problemen ( met de bank ) heeft hij ons ook heel erg geholpen .
De kook dag bij zijn vrouw was super en aangenaam .
Claudia
Adri Boender Adri Boender wrote on 4 maart 2020 at 11:52
Wij hebben weer 2 dagen genoten van de uitstapjes met Daniel. Hij rijdt super voorzichtig
en hij was heel attent voor ons ( wij zijn niet meer de jongste ),
De eerste dag hebben wij o.a. het Waterpaleis bezocht en Tenganang en de tweede dag hebben
wij de liggende Boeddha bezocht. Hij maakt veel fotoโ€™s en appt ze dezelfde avond nnar ons toe.
Hij heeft ons ook naar de luchthaven gebracht.
Nogmaals: we hebben genoten !
Adri
Thea Thea wrote on 28 februari 2020 at 22:32
Inmiddels zijn we al weer een week terug in Nederland en geacclimatiseerd.
We hebben geweldige dagen met Gung op Bali gehad. Een alleraardigste vent en een uitstekende gids.
Thea Z.
Veronique Veronique wrote on 30 december 2019 at 18:29
We zijn heel tevreden over Daniel. Hij was er steeds op het afgesproken uur en bracht ons naar minder bekende plaatsen waardoor we dikwijls het rijk voor ons alleen hadden, fantastisch. Tijdens het rijden hebben we ook nog veel bijgeleerd over de plaatselijke gebruiken en het dagelijks leven van de Balinezen.
We zijn ook eens op uitstap geweest met Daniels neef, Komang. Zijn Engels is wat minder maar hij is ook een geweldige kerel.
We hadden bijvoorbeeld besloten om met een boot eerder van Lembongan naar Bali terug te keren. Daniel had dat keurig geregeld met de bootfirma en Komang stond ons al op te wachten in Sanur, makkelijker kon niet.
Bedankt voor het regelen!
Veronique
Martin Martin from Rotterdam wrote on 29 november 2019 at 14:32
Zoals altijd als ik op Bali verblijf ben ik ook nu weer vijf dagen met Nyoman op stap geweest.
Nyoman is een rustige kerel en goede chauffeur en we hebben weer vele mooie bekende maar ook weer nieuwe plekken bezocht.
Nyoman is zeer bekend met de wegen op Bali en weet ook veel te vertellen over van alles en nog wat over Bali, kortom een zeer fijne gids en chauffeur en ook een gezellige kerel in de omgang.
Tot volgende keer Nyoman.?
John Willemsen John Willemsen from Nederland wrote on 25 november 2019 at 15:18
Wij hebben op aanraden van Daniel die zelf volgeboekt was Gung als guide gehad .
Hebben hier geen moment spijt van gehad . Deze vrolijke gezellig kletsende gids heeft ons 3 dagen rondgereden op het mooie Bali . Zelfs op plekken waar hij zelf nog nooit was geweest bracht hij ons probleemloos en veilig naar toe . De mooie fietstocht die we in de omgeving van Ubut hadden heeft hij voor ons perfect geregeld en op foto's vastgelegd .
Gung dank je wel en tot een volgende keer !
Ad En Hotty Ad En Hotty from Helmond wrote on 24 november 2019 at 10:55
Uitstekende chauffeur en gids
Wij hebben 6 dagen gebruikt gemaakt van de diensten van Daniรซl en Kumach, beide drivers doen er alles aan om je de mooiste plaatsen op Bali te laten zien, doen voorstellen om zo efficiรซnt mogelijk je dag in te delen. Volgend jaar wederom naar Bali en natuurlijk weer gebruik maken van hun diensten gewoon geweldige service
Bart en Ann Bart en Ann wrote on 13 november 2019 at 11:21
Uitstekende Gids/chauffeur
Wij hebben vier dagen gebruik gemaakt van Daniel en zijn fijne auto. Hij heeft ons ,op ons verzoek, heel veel mooie dingen laten zien en ook de toeristische attracties vermeden. Hij was steeds stipt op tijd en heeft als extra's heel veel mooie foto's van ons gemaakt en heeft deze later naar ons gemaild. Kortom : als je van plan bent om Bali te bezoeken, doe jezelf een plezier en boek Daniel. Hij rijdt je met vier personen de hele dag rond en wij betaalden 40 euro per dag.
Bart
Danielle Danielle wrote on 29 oktober 2019 at 21:03
We hebben 8 dagen gebruik gemaakt van gung wibaba (via daniel/walter). Gung is een gezellige veilige gids, die ook nog eens goed kan fotograveren. Hij is keurig op tijd en brengt je waar je heen wil. Hij kan leuk vertellen over zijn cultuur. Wij hadden de eer om zijn familie thuis te ontmoeten. Toen wij twee nachten naar nusa L zijn gegaan, konden we de overbodige bagage bij hem achterlaten. Hij regelde de tickets voor de bootovertocht. Ik beveel Gung ten zeerste aan.
Danielle
Margot Margot wrote on 21 oktober 2019 at 21:30
Fijne dagen gehad
We hebben twee hele fijne dagen doorgebracht met Gung en hij heeft ons mooie plekken laten zien. Hij heeft ons bijvoorbeeld naar de Best to Budha zilversmederij gebracht waar we voor een zacht prijsje echt zilveren sieraden hebben bekocht. Ook zijn we op advies van Gung gaan raften, dat was echt een van de hoogtepunten van onze vakantie. Wij zouden zo weer boeken!
Margot
Vincent G Vincent G wrote on 18 oktober 2019 at 09:46
ijdens onze rondreis moesten we van Munduk naar Ubud. We hadden Daniรซl gecontacteerd voor het transport + tour langs enkele bezienswaardigheden.
Daniรซl is spontaan, gastvrij en weet je veel te vertellen over het land. Hij is enthousiast om je wat te leren over de cultuur en het hindoeรฏsme. Tijdens het rijden, rijdt hij langs net wat rustigere straatjes om je ook de verschillende symbolieken te laten zien.
Daarnaast komt hij ook met hele goede suggesties, hij kent net de plekjes waar het ook wat rustiger is en waar je nog nooit van heb gehoord.

Tijdens de reis maakt hij zelf ook fotoโ€™s met een professionele spiegelreflexcameraโ€™s. Deze zijn supermooi en krijg je dezelfde avond nog toegestuurd!
Kortom een super trip met prachtige fotoโ€™s!
Heel erg bedankt Daniรซl, we komen zeker nog eens terug!
Nils, Marco, Maaike en Els Nils, Marco, Maaike en Els wrote on 5 oktober 2019 at 23:30
We hebben een fantastische reis gehad en mede door Komang, ook veel gezien van Bali. Komang is wat ons betreft een topper. Hij is vriendelijk, heeft veel kennis en is een zeer betrouwbare chauffeur. Hij heeft ons naar veel verschillende plekken gebracht en houdt rekening met je wensen. Tevens brengt hij je naar de leukste locaties om te eten. Al met al zijn we zeer over hem te spreken. Hoop dat je dit aan hem terugkoppelt. Zou heel fijn zijn.
En ook jij bedankt voor alle informatie en moeite. Bali heeft ons hart gestolen en we gaan zeker een keer terug.
Nils, Marco, Maaike en Els
Anja en Tjalling Anja en Tjalling wrote on 5 oktober 2019 at 23:25
Wij hebben hele goede dagen met Komang doorgebracht! We hebben zelfs nog voordat we 2 dagen met hem op pad gingen een extra dag gedaan via Daniel.
Komang is een erg prettige, gezelligeen zeer vriendelijke jongeman! Wij hebben het als zeer prettig ervaren!
Nog bedankt voor de bemiddeling!
Anja en Tjalling
Leda Leda wrote on 2 oktober 2019 at 11:22
Met Daniel hebben we genoten! Twee super dagen gehad.
Hij geeft je een welkom gevoel en zorgt dat alles goed geregeld is. Hij weet wanneer je waar moet zijn zodat je geen wachtrijen hebt bijvoorbeeld. Hij heeft ons de mooiste stranden laten zien in het zuiden en een tweede dag Ubud, rijstvelden en waterval. Hij was stipt op tijd en luisterd en adviseert. Ook de kinderen kijken terug ip de leukste dagen van de vakantie met Daniel.
Erg geslaagd en als we terug gaan, nemen we zeker contact op.
Leda