Gastenboek Nieuw


Schrijf iets in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw bericht zal na enkele dagen zichtbaar zijn
Alvast bedankt voor uw bijdrage !
96 entries.
Margreet en Ron Muller Margreet en Ron Muller from Beverwijk wrote on 9 juli 2018 at 16:55:
Drie jaar geleden maakten we kennis met Daniel en sindsdien hebben we ieder jaar geweldige trips met hem gemaakt. En dat blijven weer onze komende reisjes naar Bali zeker doen. Daniel is in eerste instantie een geweldige chauffeur en zeer goede gids. Maar vooral is bij een geweldige gezellige man, die veel weet te vertellen over Bali en de cultuur maar ook erg geรฏnteresseerd is in ons leven in Nederland. Wat zeker is bij Daniel is dat je een dagtrip maakt inclusief heel veel lol, want dat is Daniel ten voeten uit. Een paar weken geleden wilden we gaan raften, maar we hadden ook een dagtrip met een vriend van hem, hij wilde dat we met hem gingen raften omdat hij dat zelf ook geweldig leuk vind en verzekerde ons dat de trip inclusief heel veel lol zou zijn. Nou dat is altijd iets wat je bij Daniel verzekerd van bent. Ook zijn we heel gastvrij bij hem thuis ontvangen door zijn gezin voor een heerlijke maaltijd. Zijn goede vriend Ogi is naast Daniel ook een van onze favoriete gidsen en ook met hem gaan we graag op pad.
Admin Reply by: Walter
Leuk dat jullie als trouwe gasten weer met Daniel op pad geweest zijn ๐Ÿ™‚
Walter
Theo en Petra Theo en Petra from Nieuwegein wrote on 7 juli 2018 at 21:18:
Wat een geweldige dagen hebben we gehad met Daniel. Op de afgesproken dagen was hij elke keer op tijd. In de auto gezellige gesprekjes en heel veel uitleg. Goede chauffeur. Ook heeft hij voor ons de overtocht naar Nusa Lembongan perfect geregeld. Wij hebben mede dankzij Daniel een geweldige vakantie op Bali gehad!!!
Theo en Petra
Willem van Onzen Willem van Onzen wrote on 18 juni 2018 at 22:48:
Walter,
Allereerst bedankt voor het feilloos regelen van onze gids Daniรซl. Hij kwam alle afspraken feilloos na. Bovendien is het een gezellige, humorvolle, deskundige en vooral een hele lieve man. We hebben genoten met Daniรซl. Wat een bijzondere en lieve man is hij. Deskundig is hij ook. Hij luisterde heel goed naar wat we wilden doen en wist ons trefzeker dat te laten zien wat we wilden. Steengoed.
Wij zullen hem zeker aanbevelen.
Willem van Onzen
Robert-Jan Robert-Jan wrote on 11 juni 2018 at 22:19:
Tijdens onze vakantie zijn we 4x op pad geweest met Daniel, 1x vanuit ubud, 1x vanuit munduk en 2x vanuit sanur. We hebben veel tempels bezocht en activiteiten gedaan. Daniel gaat altijd mee en weet over alles wel wat interessants te vertellen. Je hoeft ook nergens echt rekening mee te houden dat doet Daniel wel. Hij heeft airco in de auto, koude handoekjes (na een lange wandeltocht o.i.d) en flesjes water. Hij heeft zelfs sarongs mee voor de tempelbezoekjes. En als je dan ergens bij een tempel o.i.d. bent, dan maakt hij ook foto's van je met jouw camera of zijn telefoon (die stuurt hij dan via whatsapp 's avonds door). Zijn rijstijl is ook prima. Tussen alle chaos in het verkeer op Bali voel je je veilig bij hem in de auto. Dus als je een gids/ chauffeur zoekt op Bali. Daniel is de gene die je moet hebben.
Robert-Jan
Jeroen Jeroen from Zeist wrote on 8 juni 2018 at 18:21:
1 dag met Nyoman en 1 dag met Daniel op pad geweest. Ze waren mooi op tijd bij het hotel. Eerste dag met Nyoman en ik wilde richting het noorden en had een lijstje met locaties die ik wilde zien. Alles gezien wat ik wilde zien plus nog twee extra tempels, ik had niet verwacht dat ik zoveel van Bali kon zien in 1 dag!
De tweede dag met Daniel richting het noordoosten, ook had ik weer een lijstje met plekken die ik wilde zien en daar zijn we ook allemaal langs geweest, het mooie was dat Daniel veel viewpoints wist waar het niet druk is met toeristen en dat maakt je ervaring dan toch een stuk mooier.
Het mooie is dat je alles op je eigen tempo kan doen en ze weten echt alles te vertellen over Bali, ze kunnen goed rijden in het drukke verkeer en weten overal de weg en ze zijn heel aardig, echt supergidsen!
Danny Bonne Danny Bonne wrote on 30 mei 2018 at 09:01:
We hebben alweer een fijne trip gehad
Zoals volgens afspraak, opgepikt door Daniel in de luchthaven, veilige trip naar het hotel in Sanur
Daniel heeft dan ook gezorgd voor ons transport en tickets voor de fastboat naar de Gili's.
.... alles perfect geregeld !!!

Nogmaals dank voor de goede zorgen !

Groetjes
Danny
Elise Prins Elise Prins wrote on 27 mei 2018 at 15:38:
We hebben een geweldige vakantie gehad op Balie, mede door Daniel. Hij is een fantastische gids en ook een heel goede chauffeur. Je kunt ook echt met hem lachen. Hij brengt je naar fantastische plekken en laat je ook het alledaagse leven zien. We hebben ook een basisschool bezocht en aan de kinderen daar wat kantoorartikelen gegeven. Je krijgt een goede indruk van het eiland en hij weet je alles te vertellen over het leven in Bali. De volgende keer als weer naar Bali gaan willen we graag ook een paar dagen naar Lovina. Daniel als gids is echt fantastisch!

Nogmaals hartelijk dank Daniel!

groetjes en tot ziens!!
Elise, Piet en Lisa
Rose en Brendan Rose en Brendan from Enschede wrote on 25 mei 2018 at 15:01:
Begin mei zijn wij samen met Nyoman op stap geweest. We hebben enorm genoten. Ik had van te voren al een planning gemaakt, maar wilde graag nog een mooie waterval bezoeken. Dat was helemaal prima. Nyoman heeft ons een prachtige waterval laten zien waar geen enkele toerist te vinden was, alleen de lokale bewoners. Helemaal top! Toen we vanuit Tanah Lot naar Ulun Danu reden zijn we op aanraden van Nyoman nog gestopt bij de beroemde rijstvelden. Ook dit was weer prachtig. Kortom, een fantastische trip met een fantastische chauffeur.

Thanks Nyoman! Wish you and your family all the best.
Rose
Karin en Sophie Karin en Sophie from 's Hertogenbosch wrote on 8 mei 2018 at 12:25:
Naast 2 dagen met Daniel en Wayan op pad geweest te zijn om allerlei mooie plekjes te bezoeken ook een workshop bij Daniel thuis gedaan. We hebben samen met zijn vriendelijke echtgenote verschillende heerlijke Indonesische gerechten gemaakt. Daarna geleerd hoe we prachtige offermandjes moesten maken. Een aanrader!
Karin
Rosaline de Korte Rosaline de Korte wrote on 20 april 2018 at 21:49:
Het dagje weg met de chauffeur was top! Heerlijk om overal heen gebracht te worden en waar ook nog eens veel informatie gegeven wordt waardoor je de cultuur ook beter begrijpt. Heel fijn om op deze manier nog wat toeristische trekpleisters te kunnen zien. Hij was heel behulpzaam en maakte een goede planning nadat wij hadden aangegeven wat wij het liefst zouden zien.
Het was heel luxe dat we erna nog konden opfrissen bij Daniรซl thuis en dat hier ook nog eten geregeld werd. Genieten!
Rosaline
Ann R. Ann R. from Sluis wrote on 27 maart 2018 at 22:20:
We hebben een fantastische dag gehad dankzij Daniel. Hij is een fantastische gids en ook een heel goede chauffeur. Hij brengt je naar fantastische plaatsen van het alledaagse leven in Bali. Je krijgt een goede indruk van het eiland en hij weet je alles te vertellen over het leven in Bali. Zeker een aanrader!
Kim en Geert Kim en Geert wrote on 27 maart 2018 at 22:19:
Daniel it was fantastic to have seen a little bite of Bali with you. Een betere gids konden we ons niet wensen. Terima kasih untuk hari-hari yang menyenangkan
Kim en Geert
Martin Martin from Rotterdam wrote on 23 maart 2018 at 05:37:
Ik ben net weer twee dagen terug uit het mooie Bali. Ik ben weer vier dagen op pad geweest met Nyoman de neef van Daniel en we hebben weer een paar mooie tochten gemaakt over het eiland en wat nieuwe wegen ontdekt. Nyoman is een goede chauffeur en weet de weg op Bali goed te vinden.
De periode rond het Balinese nieuwjaar is een prachtige tijd met alle ceremonies die plaatsvinden, o.a. de Melasti ceremonie op het strand overal op Bali.
Een aanrader ook waar ik dit jaar voor het eerst ben geweest, Cepung waterval bij Bangli.
Kortom weer prachtige reis op Bali gehad en vier mooie tochten met Nyoman.
Martin
Jan en Ria Jan en Ria from Rotterdam wrote on 5 maart 2018 at 18:52:
In 2016 zijn we 5 dagen met Daniel op stap geweest. Dat waren onvergetelijke dagen. Hij heeft ons toen heel veel mooie plekken laten zien. We hebben toen Bali en Daniel in ons hart gesloten. In februari zijn we weer naar Bali geweest en zijn 2 dagen met Daniel op stap geweest. Het was fijn elkaar weer te zien en hebben weer mooie dagen met elkaar gehad.
Daniel bedankt. Alle goeds voor de toekomst voor jou en je gezin. Hopelijk tot ziens. Liefs Jan en Ria
John en Helga John en Helga wrote on 3 maart 2018 at 10:45:
We hebben echt twee mooie dagen gehad met Daniel .
Hij heeft ons vele mooie plekjes laten zien van het mooie Bali.
Wat is hij vriendelijk en niets is hem te veel , hij verstaat echt zijn vak .
We vertelden hem dat we eigenlijk wel de traditionele kleding van de Balinezen wilden kopen.
Dat is geen probleem zegt hij en hij is gewoon met ons gaan winkelen.
Deze Bali driver is echt een aanrader voor iedereen !
Walter nog bedankt voor jouw hulp.
John en Helga
Karin van As Karin van As from Leiden wrote on 19 februari 2018 at 23:21:
Met Daniel een tour van 6 dagen over Bali gedaan. We hebben alles aan hem overgelaten en daar hadden we geen spijt van. Daniel heeft ons naar alle mooie uithoeken van Bali gebracht, we hebben lokale markten bezocht, ceremonies meegemaakt, en ook uitgenodigd hiervoor ,en verder ook alle bekende plekjes gezien. Wat een geweldige gids. Wij zijn al op veel plekken in Azie geweest maar hebben nog nooit een gids meegemaakt met zoveel toewijding. Ook zijn lieve gezin mogen ontmoeten en zelfs een familieceremonie mogen meemaken. Deze man heeft onze vakantie tot de reis van ons leven gemaakt en h we hebben hem in ons hart gesloten. normaal gaan we nooit twee keer naar hetzelfde land terug maar voor Daniel gaan we hier volgend jaar al voor afwijken.Lieve lezers...boek deze man op tijd zodat hij niet al bezet is en je hebt de tijd van je leven !!!
Thank you Made Arianta (Daniel) you are in our hearts ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Fam. Vonk Fam. Vonk from Ede wrote on 4 februari 2018 at 17:06:
Na eerst op pad gegaan te zijn met een gids die zich aanbood op straat toch maar via deze website een paar dagen geregeld met Daniel.Wat een verschil en een verademing. Met Daniel op pad is echt een beleving. Hij brengt je naar de mooiste plekjes, kan honderduit vertellen over zijn religie en zijn leven, rijd zeer veilig en is ook nog super aardig en betrokken. Door Daniel is dit de mooiste vakantie van ons leven geworden !!! Daniel...we komen zeker terug ! Dikke knuffel van Renate, Ben en de kinderen...en we houden contakt xxxxxโคโค
Astrid Astrid from Utrecht wrote on 20 januari 2018 at 11:14:
Wij zijn in januari 2018 2 dagen met Daniel op pad geweest. Wij hebben verteld wat wij graag zouden willen en hij heeft ons 2 mooie dagen gegeven. Vooral de reiniging was heel indrukwekkend, geen toeristen wat een verademing was. Ik kan iedereen Daniel aanbevelen. Hij is een vriendelijke man, spreekt zeer goed Engels en kent Bali heel erg goed.
Eveline Eveline from Amsterdam wrote on 12 januari 2018 at 10:41:
In de Facebookgroep 100% Vrienden van Bali las ik positieve verhalen over chauffeur Daniel/Made Arianta en zo kwam het dat hij me in december 2017 ophaalde van het vliegveld en we 2 dagtrips hebben gedaan. Daniel is altijd op tijd, rijdt heel veilig en is vooral heel gezellig. Zijn Engels is beter dan dat van alle Balinezen die ik heb ontmoet, waardoor je echte gesprekken kan voeren. Dat vond ik een verademing. Je kan met hem ook ontzettend lachen. Daniel heeft veel verteld over zijn land en cultuur en me watervallen, tempels, sawah's en stranden laten zien. Alles in overleg. Onderweg ook heerlijk gegeten natuurlijk! Ik heb hem aanbevolen aan reizigers die ik onderweg tegenkwam en ook zijn zijn enthousiast. See you next time, Daniel!
Eveline
Marianne en Teun Marianne en Teun from Den Haag wrote on 5 januari 2018 at 15:07:
Wij zijn in november 2017 voor het eerst naar Bali geweest. Via een collega had ik de gegevens van Daniรซl gekregen en we zijn met hem twee dagen op stap geweest. Wat een fantastische dagen waren dat! We hebben de mooiste plekken bezocht. Daniรซl is echt de allerbeste chauffeur en gids die je je maar kunt bedenken. Geweldig. Hij is heel vriendelijk, heeft humor en weet zo veel te vertellen. Mede door hem zijn we helemaal verliefd geworden op Bali. We hopen begin 2019 weer naar Bali te gaan en dan langer en gaan zeker Daniรซl vragen of hij weer met ons op stap wil. We verheugen ons er nu al op. Daniรซl nogmaals via deze weg onwijs bedankt!
Marianne ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘