Gastenboek 2017-Heden


Schrijf iets in het gastenboek

 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw bericht zal na enkele dagen zichtbaar zijn
Alvast bedankt voor uw bijdrage !
126 entries.
Ann R. Ann R. from Sluis wrote on 27 maart 2018 at 22:20
We hebben een fantastische dag gehad dankzij Daniel. Hij is een fantastische gids en ook een heel goede chauffeur. Hij brengt je naar fantastische plaatsen van het alledaagse leven in Bali. Je krijgt een goede indruk van het eiland en hij weet je alles te vertellen over het leven in Bali. Zeker een aanrader!
Kim en Geert Kim en Geert wrote on 27 maart 2018 at 22:19
Daniel it was fantastic to have seen a little bite of Bali with you. Een betere gids konden we ons niet wensen. Terima kasih untuk hari-hari yang menyenangkan
Kim en Geert
Martin Martin from Rotterdam wrote on 23 maart 2018 at 05:37
Ik ben net weer twee dagen terug uit het mooie Bali. Ik ben weer vier dagen op pad geweest met Nyoman de neef van Daniel en we hebben weer een paar mooie tochten gemaakt over het eiland en wat nieuwe wegen ontdekt. Nyoman is een goede chauffeur en weet de weg op Bali goed te vinden.
De periode rond het Balinese nieuwjaar is een prachtige tijd met alle ceremonies die plaatsvinden, o.a. de Melasti ceremonie op het strand overal op Bali.
Een aanrader ook waar ik dit jaar voor het eerst ben geweest, Cepung waterval bij Bangli.
Kortom weer prachtige reis op Bali gehad en vier mooie tochten met Nyoman.
Martin
Jan en Ria Jan en Ria from Rotterdam wrote on 5 maart 2018 at 18:52
In 2016 zijn we 5 dagen met Daniel op stap geweest. Dat waren onvergetelijke dagen. Hij heeft ons toen heel veel mooie plekken laten zien. We hebben toen Bali en Daniel in ons hart gesloten. In februari zijn we weer naar Bali geweest en zijn 2 dagen met Daniel op stap geweest. Het was fijn elkaar weer te zien en hebben weer mooie dagen met elkaar gehad.
Daniel bedankt. Alle goeds voor de toekomst voor jou en je gezin. Hopelijk tot ziens. Liefs Jan en Ria
John en Helga John en Helga wrote on 3 maart 2018 at 10:45
We hebben echt twee mooie dagen gehad met Daniel .
Hij heeft ons vele mooie plekjes laten zien van het mooie Bali.
Wat is hij vriendelijk en niets is hem te veel , hij verstaat echt zijn vak .
We vertelden hem dat we eigenlijk wel de traditionele kleding van de Balinezen wilden kopen.
Dat is geen probleem zegt hij en hij is gewoon met ons gaan winkelen.
Deze Bali driver is echt een aanrader voor iedereen !
Walter nog bedankt voor jouw hulp.
John en Helga
Karin van As Karin van As from Leiden wrote on 19 februari 2018 at 23:21
Met Daniel een tour van 6 dagen over Bali gedaan. We hebben alles aan hem overgelaten en daar hadden we geen spijt van. Daniel heeft ons naar alle mooie uithoeken van Bali gebracht, we hebben lokale markten bezocht, ceremonies meegemaakt, en ook uitgenodigd hiervoor ,en verder ook alle bekende plekjes gezien. Wat een geweldige gids. Wij zijn al op veel plekken in Azie geweest maar hebben nog nooit een gids meegemaakt met zoveel toewijding. Ook zijn lieve gezin mogen ontmoeten en zelfs een familieceremonie mogen meemaken. Deze man heeft onze vakantie tot de reis van ons leven gemaakt en h we hebben hem in ons hart gesloten. normaal gaan we nooit twee keer naar hetzelfde land terug maar voor Daniel gaan we hier volgend jaar al voor afwijken.Lieve lezers...boek deze man op tijd zodat hij niet al bezet is en je hebt de tijd van je leven !!!
Thank you Made Arianta (Daniel) you are in our hearts ??
Fam. Vonk Fam. Vonk from Ede wrote on 4 februari 2018 at 17:06
Na eerst op pad gegaan te zijn met een gids die zich aanbood op straat toch maar via deze website een paar dagen geregeld met Daniel.Wat een verschil en een verademing. Met Daniel op pad is echt een beleving. Hij brengt je naar de mooiste plekjes, kan honderduit vertellen over zijn religie en zijn leven, rijd zeer veilig en is ook nog super aardig en betrokken. Door Daniel is dit de mooiste vakantie van ons leven geworden !!! Daniel...we komen zeker terug ! Dikke knuffel van Renate, Ben en de kinderen...en we houden contakt xxxxxโคโค
Astrid Astrid from Utrecht wrote on 20 januari 2018 at 11:14
Wij zijn in januari 2018 2 dagen met Daniel op pad geweest. Wij hebben verteld wat wij graag zouden willen en hij heeft ons 2 mooie dagen gegeven. Vooral de reiniging was heel indrukwekkend, geen toeristen wat een verademing was. Ik kan iedereen Daniel aanbevelen. Hij is een vriendelijke man, spreekt zeer goed Engels en kent Bali heel erg goed.
Eveline Eveline from Amsterdam wrote on 12 januari 2018 at 10:41
In de Facebookgroep 100% Vrienden van Bali las ik positieve verhalen over chauffeur Daniel/Made Arianta en zo kwam het dat hij me in december 2017 ophaalde van het vliegveld en we 2 dagtrips hebben gedaan. Daniel is altijd op tijd, rijdt heel veilig en is vooral heel gezellig. Zijn Engels is beter dan dat van alle Balinezen die ik heb ontmoet, waardoor je echte gesprekken kan voeren. Dat vond ik een verademing. Je kan met hem ook ontzettend lachen. Daniel heeft veel verteld over zijn land en cultuur en me watervallen, tempels, sawah's en stranden laten zien. Alles in overleg. Onderweg ook heerlijk gegeten natuurlijk! Ik heb hem aanbevolen aan reizigers die ik onderweg tegenkwam en ook zijn zijn enthousiast. See you next time, Daniel!
Eveline
Marianne en Teun Marianne en Teun from Den Haag wrote on 5 januari 2018 at 15:07
Wij zijn in november 2017 voor het eerst naar Bali geweest. Via een collega had ik de gegevens van Daniรซl gekregen en we zijn met hem twee dagen op stap geweest. Wat een fantastische dagen waren dat! We hebben de mooiste plekken bezocht. Daniรซl is echt de allerbeste chauffeur en gids die je je maar kunt bedenken. Geweldig. Hij is heel vriendelijk, heeft humor en weet zo veel te vertellen. Mede door hem zijn we helemaal verliefd geworden op Bali. We hopen begin 2019 weer naar Bali te gaan en dan langer en gaan zeker Daniรซl vragen of hij weer met ons op stap wil. We verheugen ons er nu al op. Daniรซl nogmaals via deze weg onwijs bedankt!
Marianne ??
S. Vertonghe S. Vertonghe from Antwerpen wrote on 28 december 2017 at 14:30
Voor de derde keer op pad met Made arianta (Daniel) en wat een feest weer. Prachtige ceremonie meegemaakt en de kookcursus bij hem thuis was echt fantastisch. Made wat ben je een lieverd ?!
Bedankt voor de vier geweldige dagen. Het waren weer de hoogtepunten van onze vakantie.
Serge en Carine ?
Arie Verweij Arie Verweij from Sanur wrote on 23 december 2017 at 18:24
Ik ken Daniel al sinds 2010 en heb onlangs in Oktober 2017 weer 4 geweldige excursie dagen samen met mijn zoon met Daniel door gebracht! In Mei 2018 ga ik weer en neem ik mijn Dochter en haar vriend mee op weer een onvergetelijke reis en div trips met Daniel, ik kan niet wachten en ben blij Daniel niet alleen als gids en driver te kennen maar ook als vriend!
Terima kasih Daniel en groetjes aan je lieve familie! Tot snel!
Arie en Stefan
Peter Peter from IJsselstein wrote on 23 december 2017 at 14:18
I only want to say :
Daniรซl is realy the best guide/driver on Bali.
Mirjam W Mirjam W wrote on 23 december 2017 at 12:44
Daniel is een spontane, leuke, vrolijke gids waarmee je lekker kan lachen maar met wie je ook op hele mooie plekken komt. Alles in goed overleg. We hebben genoten van de 4 dagen die we met hem door brachten. Super gids en echt een aanrader.
Mirjam
Kim en Geert Kim en Geert wrote on 20 december 2017 at 22:41
De uitstapjes met Daniel waren erg geslaagd. Wij gaan het zeker aanraden aan iedereen die naar Bali, om met jullie contact te hebben.
Ontzettend bedankt
Kim en Geert
Benno en Aad Benno en Aad from Amsterdam wrote on 15 december 2017 at 21:49
Na twee dagen met een teleurstellende gids op pad geweest te zijn kwamen we via internet bij Made(Daniel) uit. Het zijn 4 top dagen geworden. Hij heeft ons de mooiste plekjes laten zien waar we vaak de enige buitenlanders waren. Bijzonder vereerd waren we toen we bij hem thuis waren en de familie tempel mochten bezoeken. Van zijn vrouw hebben we een top kook cursus gehad en geleerd offer mandjes te maken. Kortom, Daniel heeft onze vakantie tot een geweldig succes gemaakt en we kunnen hem van harte aanbevelen ?
Maarten en Kim Maarten en Kim from Arnhem wrote on 19 november 2017 at 05:54
In oktober 2 dagen rond gereden met Wayan. Wederom weer van alles gezien en gedaan, niets was Wayan teveel. Wayan is erg enthousiast en trots. Superbedankt!! Maarten en Kim
Lies Bours Lies Bours from IJsselstein wrote on 15 november 2017 at 22:03
Dit jaar voor de 4e keer met Daniel een aantal dagen trips gemaakt. Hij heeft net ons een dagje "locals" gedaan o.a. Virgin Beach dit is echt een aanrader!! (zie foto).
Daniel is echt een TOPPERTJE!!!!
Hij weet de mooiste plekken en verteld je ook de geschiedenis er van.
Daniel is een lieve bescheiden man die je in de watten legt: ik was gevallen net buiten een tempel hij heeft de wond goed verzorgd.
Dank je lieve Daniel hopelijk tot volgend jaar.
Regards anx a lot of kisses to your family.
Lies Bours
Mirjam Mirjam from Wijk bij Duurstede wrote on 15 november 2017 at 12:23
Wat een geweldige tijd hebben we doorgebracht met de vrolijke, oprechte, leuke en lieve gids Daniel. We hebben 4 dagen met hem rond getourd en alles in goed overleg. Je merkt dat hij er echt schik in heeft en zijn engels is super. Walter ook bedankt voor het advies vooraf.
Mirjam
Anouk Anouk wrote on 15 november 2017 at 00:59
Net terug van een fantastische huwelijksreis door Bali. Deze reis is mogelijk gemaakt door Daniel (Made) en Walter. De laatste heeft ons geweldig geholpen met alle voorbereidingen en regelde ook de dagtripjes met Daniel en Nyoman. Echt twee geweldige mensen die je vol trots hun eiland laten beleven. Niets is hen te veel en ze doen echt alles om je vakantie helemaal top te maken. Zelf toen ik een dag en nachtje ziek was e is Daniel op de late avond nog medicijnen komen brengen....wat een lieverd. Ga met deze mensen in zee en je vakantie wordt top ๐Ÿ™‚
Anouk