Den Pasar Tour

Den Pasar tour

We bezoeken tijdens deze tour o.a. Den Pasar, de hoofdstad van Bali. In Den Pasar nemen we een kijkje op de Pasar Badung , de lokale markt. Deze markt is erg kleurrijk en het ruikt er  naar allerlei heerlijke kruiden.De ideale plek om bijvoorbeeld uw souvenirs aan te schaffen. Vanzelfsprekend loopt Daniel met u mee als u dit wilt om u te adviseren.

Pasar Sukawati

Na de drukte van de markt brengen we een ontspannen bezoekje aan de Tengenungan waterval en de verborgen kloof Beji Guwang. De 25 meter hoge waterval is een heerlijke verfrissing en zeker de afdaling met vele traptrede waard. Onderaan kun je even heerlijk dompelen in het koude water dat naar benden stort.   Beji Guwang Hidden Canyon is een rivier met aan beide kanten flinke rotsformaties en nauwe doorgangen in een prachtige koele groene omgeving.Deze geheime plaats is lange tijd verborgen gehouden en sinds 2015 open voor het publiek.De omgeving is prachtig en de stilte adembenemend. Volgens de lokale bevolking mag u de geesten niet verstoren….

Hidden Canyon

Als alternatief voor de Tenggenungan en/of de Beji Guwang kunt u er ook voor kiezen een bezoek te brengen aan de Sukawati Arkt Market. De naam zegt het al, hier vind u de prachtigste houtsnijwerken en handgemaakte schilderijen, tassen, taditione vliegers en nog veel meer.. Buiten kunnen ze voor u al uw aankopen zo verpakken dat het makkelijk is mee te nemen op uw terugvlucht.Als u wilt gaat ook hier Daniel met u mee om u te helpen met afdingen bijvoorbeeld.

Om de dag af te sluiten brengen we nog een bezoekje aan Bajra Sandhi. Het is eigenlijk een monument als eerbetoon aan de mensen van Bali in hun strijd tegen de Japanse en de Nederlandse bezetters .

Optioneel kunt u als u dit wilt nog een bezoek brengen aan Barong dans. De Barong dans is een ceremonie van goed tegen kwaad waarin de goden worden uitgebeeld. Het goede als een soort leeuw en de kwade als de duivel. Toeschouwer die er voor open staan kunnen dan ook in een trance raken 🙂

Barong Dance

Vanzelfsprekend stoppen we onderweg desgewenst bij alle mooie plekjes die we tegenkomen.

Den Pasar Tour 09:00-18:00 Prijs 35,00